Budi dio naše mreže

Zašto smo stvoreni kao muškarci i žene? Odakle dolazim i kamo idem? Koje je značenje moga tijela? Na ta, i još mnoga pitanja koje imamo o nama samima odgovorit će Don Damir Stojić i gosti na seminaru teologije tijela ''Upoznaj samog sebe''.

/ ps

”Jesi li se ikad pitao zašto nas je Bog baš ovakve stvorio, kao muškarce i žene? Jesi li se ikad pitao od kud ona duboka jeka i čežnja u tvom srcu koja te tjera da ljubiš i da budeš ljubljen i kamo te ona vodi?” na ta pitanja i na mnoga druga na tu temu dat će odgovor seminar teologije tijela ”Upoznaj samog sebe” koju predvodi don Damir Stojić zajedno s gostima.

Jesi li se ikad pitao zašto nas je Bog baš ovakve stvorio, kao muškarce i žene?

”Upoznaj samog sebe”  je prvi u nizu seminara koji će se nuditi u formaciji o teologiji tijela, a održat će se dvije subote za redom, 18. i 25. siječnja, u dvorani don Petra Šimića u svetištu Svete Mati Slobode u Zagrebu.

Što znači da smo stvoreni kao tjelesna bića i za što smo točno stvoreni?

Kroz predavanja, molitvu, rad u grupama, svjedočanstva i druženja, sudionici će imati priliku razmatrati o tome što znači da smo stvoreni kao tjelesna bića i za što smo točno stvoreni. Seminar je podijeljen u dva dijela: ”Tko sam ja?” (18. siječnja) i ”Kako živjeti?” (25. siječnja).

Prijavit se možete na preko sustava e-župe, a prednost će imati oni koji još sudjelovali na svibanjskom seminaru. Za detaljnije informacije možete se javiti i na  info@teologijatijela.com.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja