Budi dio naše mreže

Dočekajte Novu godinu s nama!

Hrvatski katolički radio pripremio je poseban program "Tebe Boga hvalimo" na Staru godinu. Pozivamo sve koji su usamljeni, zaboravljeni, tužni, koji su u molitvi, koji su radosni, koji žele razgovarati i pjevati ili pak osvojiti nagradu, da Novu godinu dočekaju s HKR-om.

/ HKM

Poseban program “Tebe Boga hvalimo” započet će u 18 sati prijenosom mise zahvalnice iz Hrvatskog nacionalnog svetišta Majke Božje Bistričke. Zatim počinje emisija “A, gdje si Ti? A, gdje si ti?”. Krunica radosnog otajstva započinje u 22 sata, a u 23 i 55 emisija “Tebe Boga hvalimo”. U ponoć će svi koji će biti s nama moći čuti čestitku ravnatelja Hrvatske katoličke mreže mons. Fabijana Svaline, nakon koje je ponovno predviđena emisija “A, gdje si Ti? A, gdje si ti?”. Za kraj, u 1 sat vas očekuju domišljate i iskrene čestitke djelatnika Hrvatske katoličke mreže.

Raspored programa HKR-a na Staru godinu:

18:00 Prijenos mise zahvalnice iz Hrvatskog nacionalnog svetišta Majke Božje Bistričke

19:30 Emisija “A, gdje si Ti? A, gdje si ti?”

22:00 Krunica radosnog otajstva

22:30 Emisija “A, gdje si Ti? A, gdje si ti?”

23:55 “Tebe Boga hvalimo”

00:00 Čestitka ravnatelja Hrvatske katoličke mreže mons. Fabijana Svaline

00:05 Emisija “A, gdje si Ti? A, gdje si ti?”

01:00 Glazbena čestitka djelatnika Hrvatske katoličke mreže

Vaši domaćini kroz program bit će dobro poznati HKR-ovi voditelji Diana Tikvić i Branimir Gubić uz suradnicu Paulu Stier.

Želimo zahvaliti Gospodinu za prošlu godinu i prisjetiti se kako se i koliko proslavio u našem životu i u našem poslu na Hrvatskoj katoličkoj mreži. Želimo pitati slušatelje gdje će i kako dočekati Novu godinu i pozvati ih na druženje.

Osim toga tijekom večeri očekuju vas zanimljivi gosti, četiri nagradna glazbena kviza te specijalan glazbeni program, a pobjednike glazbenih kvizova očekuju vrijedne nagrade:

  1. knjiga “Autobiografija Luka Modrić – Moja igra” s potpisom Luke Modrića uz platnenu torbu s potpisom izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića
  2. tablet Samsung
  3. poklon paket Veritasa – Glasnik sv. Antuna Padovanskog i Caritasa župe sv. Antuna Padovanskog
  4. poklon paket izdavačke kuće Verbum.

Ključne riječi:
HKR nova godina

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja