Budi dio naše mreže

Ključna riječ: nova-godina

Udruga "Hrvatska za život" i u novoj godini s puno novih planova "povijesnih za Hrvatsku"

"Uz svjedočanstva majki i očeva, nastupe poznatih glazbenika, specijalne govornike i poseban dar za svakog sudionika, objavit ćemo vam veličanstvenu vijest, povijesnu za Hrvatsku i hrvatski narod!", poručuju nositelji kampanje i molitvene inicijative "40 dana za život" koji u veljači kreću s novim nizom svojih prepoznatljivih i jedinstvenih događaja u Hrvatskoj – a sve da bi se svaki začeti život rodio.

Novogodišnje odluke koje ćete teško napustiti

Mnoge novogodišnje odluke koje smo donijeli tijekom života nismo ispoštovali jer su sakrivale određenu površnost zbog čega nismo punim srcem odlučili da ćemo to učiniti. Svaka odluka za poboljšanjem mora biti utemeljena u dubini duše, a one utemeljene u ljubavi i Kristovu nauku učinit će nas boljim ljudima za sebe i sve oko nas.

Dočekajte Novu godinu s nama!

Hrvatski katolički radio pripremio je poseban program "Tebe Boga hvalimo" na Staru godinu. Pozivamo sve koji su usamljeni, zaboravljeni, tužni, koji su u molitvi, koji su radosni, koji žele razgovarati i pjevati ili pak osvojiti nagradu, da Novu godinu dočekaju s HKR-om.

KVARNERSKI VEZ dr. Borisa Becka: Poticaj na ljubaznost u novoj godini

Da uvijek možemo darovati osmijeh, na ulasku u 2019. godinu podsjeća u kolumni za Kvarnerski Vez, mjesečnik krčke biskupije, ugledni profesor Boris Beck, doktor književnosti, diplomirani inženjer geodezije, književnik, novinar i prevoditelj te angažirani vjernik laik.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja