Budi dio naše mreže

Centar za duhovnost i kulturu Ignacije poziva vas na vikend za parove, a zamišljen je za one parove koji su zajedno dulje vrijeme. Broj sudionika ograničen je na 7 parova, a rok prijave je do popunjenja slobodnih mjesta. Prijave ispunjuje svaka osoba samostalno (ne u parovima).

/ md

Druženje je namijenjeno za sve koji žele promišljati, razgovarati i moliti u kojem smjeru razvijati svoju vezu, javlja ignacije.hr. To će se odvijati kroz rasprave, molitve, iskustvene vježbe i eksperimente, osobni rad i rad u parovima, dijeljenje i susret s mladim bračnim parom.

Vikend druženje započinje u petak 11. veljače i završava u nedjelju, 13. veljače u Domu duhovnih vježbi u Opatiji. Animatori događaja su pater Tvrtko Barun, isusovac i Mia Širac, socijalna pedagoginja.

Neke od tema o kojima će se raspravljati i moliti jesu : sloboda i (ne)navezanost, vjernost, tijelo i spolni odnosi, komunikacija, povjerenje, konflikti i pomirenje, zrela i odgovorna ljubav, uvjerenja i vrijednosti koje nosimo iz primarnih obitelji. Program je iskustveni i sastojat će se od brojnih vježbi. Zato je za sudjelovanje nužna barem minimalna spremnost na izlazak iz zone komfora.

Kroz vikend odvojit će se vrijeme za:
– osvrt na dosadašnju osobnu i zajedničku povijest,
– razlučivanje budućnosti u miru, povjerenju i istini,
– nove razgovore o međusobnoj privlačnosti, o hrabrosti predanja, dubokim vezama između dvije osobnosti, prihvaćanju naših različitosti, osjećaju trajanja…,
– sazrijevanje osobnih i zajedničkih odluka poput zaruka, braka ili nekog drugog zajedničkog projekta.

U svezi financijskog doprinosa za vikend, informacije potraži ovdje: doprinos-solidarnost

Prijaviti se možeš na poveznici putem upitnika. Sve dodatne informacije o događaju potraži na web stranici ignacije.hr.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja