Budi dio naše mreže

Ova duhovna obnova osmišljena je za osobe koji ne moraju biti “ni veliki mornari, ni veliki molitelji”. Nije obvezno znati jedriti, dovoljno je da osoba ima želju naučiti. Nije ni potrebno imati nepokolebljivu vjeru, dovoljno je imati čežnju produbiti svoj duhovni život.

/ mdj

Proživjeti ovu morsku avanturu i biti dio posade pomoći će nam napraviti osvrt na svoj život, prepoznati Božje tragove u svom svakodnevnom životu i odgovoriti na njegove pozive.

Jedrenje je sport, ali i zabava. Zajednički život posade često nas potiče na lijepe trenutke zabave i smijeha. Ipak, biramo stil života posade koji je jednostavan. Draža nam je kuhinja koja je umjerena, sidrenje od marina, radosne večeri na palubi. Svijet jedrenja može nam dozivati u pamet slike luksuza ili pak poticati nas na jednostavnost blisku prirodi. To su sredstva kojima ćemo si pomagati, a sve u smjeru vjernosti Evanđelju. Na taj način osluškivat ćemo Boga, dopuštajući mu da nam govori preko mora, biblijskih tekstova i naših života, stoji na stranicama Centra Ignacije.

Vrijeme: od 22. do 29. lipnja 2024.
Mjesto: jedrilica s polaskom iz Biograda na moru.
Animatori: Sanja Počuča, Matko Štambuk i Tvrtko Barun SJ

Program: na jedrilicu se ukrcava ukupno 8 osoba (na brodu je 1 skiper i 1 duhovni pratitelj/ica odnosno svećenik). Dani su ispunjeni osobnim vremenom za molitvu, nagovorima, jedrenjem, tišinom, individualnim razgovorom s duhovnim pratiteljem/icom, dijeljenjem i druženjem. Uvjet: psihološka stabilnost, prosječna fizička spremnost.
Broj sudionika je ograničen na 6 osoba. Rok prijave je do popunjenja slobodnih mjesta.

Cijena: 429 € (za prijave do 4. lipnja, nakon toga cijena je 479 €) uz godišnju članarinu za programe Centra od 15 € (www.ignacije.hr/doprinos-solidarnost). Cijena uključuje smještaj, hranu, skipera, lučku pristojbu, ulaz u PP Telašćicu i NP Kornati te animaciju programa.

Prijava na linku: PRIJAVA

Prijava je konačna kada na broj računa koji se nalazi na www.ignacije.hr/podrska uplatite akontaciju od 100 €, najkasnije do tjedan dana nakon što ispunite prijavnicu – nakon čega ćete detaljnije informacije dobiti e-poštom. Potvrdu o uplati akontacije (bankovni izvod, sliku zaslona ili sl.) potrebno je poslati na email manreza@ignacije.hr u roku od tjedan dana od prijave.
Akontacija će biti vraćena samo u slučaju odustajanja prije 4. lipnja (odnosno nove zamjenske prijave).

Dodatna pitanja i informacije: manreza@ignacije.hr

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja