Budi dio naše mreže

"Ovu pjesmu dobio sam u molitvi." posvjedočio je poznati pjevač duhovne glazbe Alan Hržica.

/ lm

Alan Hržica predstavlja novi spot za pjesmu “Adonai” sa svog posljednjeg albuma: “Pod Tvojim pogledom“. Za montiranje video spota pobrinuo se dugogodišnji Alanov suradnik Ivan Crnjak.

Hržica je posvjedočio da je pjesmu dobio u molitvi. “Jednog sam se dana nalazio sam u svojoj radnoj sobi s gitarom u ruci i nekako spontano ušao u molitvu, istovremeno prebirući s prstima po žicama. Stalno mi je u srce dolazila jedna melodija koju sam potom snimio u svoj mobitel da slučajno ne zaboravim. Danima sam se kasnije vraćao na tu melodiju i riječi su polako dolazile.

Jedan manji dio teksta pjesme došao je iz službe čitanja časoslova kojeg sam taj dan molio, a refren sam napisao nadahnut molitvom sv. Ignacija koji kaže: Uzmi, Gospodine, i primi svu moju slobodu, moju pamet, moj razum i svu moju volju, sve što imam i što posjedujem; ti si mi to dao, tebi, Gospodine, sve vraćam; sve je tvoje, raspolaži sa svime po svojoj volji; daj mi samo svoju ljubav i milost i to mi je dosta.”

Ovo je već šesta pjesma sa spomenutog albuma koja ima svoj video spot što je pokazatelj da Alanova ekipa vrijedno radi. Pred Alanom su veliki koncerti i duhovne obnove u Hrvatskoj i Europi gdje zajedno sa svojim bendom predvodi slavljenje Gospodina.

Uskoro ga možemo očekivati u Šibeniku, Drinovcima, Innsbrucku u Austriji, Goppingenu u Njemačkoj, Županji, Puli, Rijeci, Kopru u Sloveniji, Novoj Kapeli, Mostaru, Ivanić Gradu, Primoštenu, Travniku i Zagrebu.

Poslušajte novu pjesmu:

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja