Budi dio naše mreže

Donosimo molitvu Mariji, majci nerođenih koju možete izmoliti za svu nevinu djecu stradalu u pobačaju.

/ lm

Molitva Mariji, majci nerođenih

Marijo, Majko i zaštitnice nerođenih, pogledaj na mene koji Te štujem kao svoju Kraljicu i Majku, kao onu koja me ljubi i vodi k Spasitelju, svome Sinu Isusu.

Ti si moja nada, moja zaštita, moje blago! Zajedno s Tobom želim moliti za spas nerođenih u opasnosti pobačaja, za obitelji u poteškoćama, za brakove u krizama, za svu dječicu svijeta.

Tvom moćnom zagovoru predajem i svoje nevolje i želje.

Usliši me, o Majko, blagoslovi me i okrijepi me u svakodnevnom nošenju križa i hodu prema Vječnosti!

Kao “Treće srce” u otajstvenom zajedništvu s Isusom i Tvojim svetim Srcem, posvećujem se i predajem sasvim pod Tvoju vlast i vodstvo.

Majko nerođenih, Majko života, moli za sve nas, moli i čuvaj od svakoga zla svu djecu svoju! Amen.

Pismo nerođenog djeteta

U jednom talijanskom časopisu koji širi marijansku duhovnost i pobožnost bilo je objavljeno ovo imaginarno pismo jednog nerođenog djeteta svojoj majci. Ovo je samo isječak toga pisma:

“Draga mama, ti me ne poznaješ, jer dok sam još bio u tvojoj utrobi, odlučila si prekinuti moj život pobačajem, ali, kada sam bio odbačen od ljudi Dobri Bog koji je rekao: “Može li žena zaboravit’ svoje dojenče, ne imat’ sućuti za čedo utrobe svoje? Pa kad bi koja i zaboravila, tebe ja zaboraviti neću” (Iz 49,15) – On me prihvatio.

Bog koji je ljubav, po zaslugama Isusa Krista, molitvama Crkve i svetaca, doveo me u raj. Umro sam kao mali, još u nemogućnosti da učinim nešto dobro ili zlo, nisam bio podvrgnut sudu, kao što će se dogoditi tebi, draga mama, u času smrti.

Mama, znadem da si bila prevarena lažnom idejom: uvjerili su te da se radi samo o “običnom prekidu trudnoće”, ali bio je prekinut jedan život, moj život! Sada znaj, mama, da je neprekidna molitva djece koja su abortirana neprestano prikazivana za njihove majke. Grižnja savjesti koju osjećaš, kao što su osjećale i sve druge majke koje su abortirale, jest milost za tebe, majko. Prihvati tu milost, sa zahvalom i neprestanim žaljenjem za svoj grijeh koji je velik. Nemoj odbaciti tu milost, mama. Upravo jer te volim, mama, ne bih želio da završiš u paklu.

Zato te molim: traži oprost od Boga, da bi smo se jednoga dana mogli susresti i da bi me konačno mogla primiti u svoje naručje.

Izvor: Udruga Betlehem

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja