Budi dio naše mreže

Tko stoji iza prvog pro-life webinara u Hrvatskoj?

Ovaj jedinstveni i prvi pro-life webinar u Hrvatskoj organizira Udruga Hrvatska za Život. Detalje otkriva predsjednik Udruge Ante Čaljkušić.

/ Hrvoje Josip Bišćan

Kako je Čaljkušić rekao za HKM, u subotu, 23. svibnja, u 20 sati organiziraju veliki pro-life webinar “Snažni i postojani” koji će okupiti hrvatsku pro-life obitelj, a kako bi ljudi ponovno iskusili veliko oduševljenje za život. “Cilj webinara je okupiti se i zajedno slaviti život jer su, silom (ne)prilika, odgođene brojne manifestacije. Primjerice, morala je biti odgođena velika međunarodna pro-life konferencija, koja je u Zagrebu organizirana dvije godine za redom, potom Hod za život, proslava Majčinog dana i brojne druge u slavu ljudskoga života”, podsjeća Čaljkušić i nastavlja:

Zašto webinar? Bez obzira na krizu, životi nerođene djece i njihovih roditelja su vrijedni svake zaštite.

Foto: Pixabay.com

“Ovo je prilika ne samo da se okupimo, nego da zainteresiranima predstavimo i jedan predivan novi projekt, koji će nas snažno podići u izgradnji kulture života. Ostvare li se do kraja naši planovi, bit ćemo ubrzo svjedoci pobjede kulture života. Hod za život u više gradova je snažna poruka i glas naroda, međunarodna konferencija nudi brojna rješenja za problem pobačaja, ali webinar to objedinjuje. Predstavit ćemo nove alate u širenju kulture života, a webinar neće biti samo znak naše snage i postojanosti prema drugima, nego prilika za pokazati i konkretan način kako, već od te subote, u svoj svakodnevni život unijeti ono što ćemo predstaviti.”

Program webinara predviđen je u trajanju od sat vremena, možda malo više, a sudionici će virtualno proći i kroz novi Centar za život u Splitu. Besplatna prijava na LINKU!

Subota, 23. svibnja, u 20 sati. Vidimo se!

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja