Budi dio naše mreže

Ključna riječ: prolife

Predstavljamo prvu pro-life zastavu!

Nakon višednevnog glasanja sredinom srpnja 2021., pobornici života od začeća do naravne smrti iz različitih dijelova svijeta izabrali su posredstvom interneta prvu 'pro-life' zastavu, koja će ubuduće služiti kao međunarodni simbol zaštite prava nerođenih. Znakovito je da su projekt poduprle ne samo udruge i organizacije vjerskog karaktera, nego i one koje svoje usmjerenje opisuju kao 'sekularno'.

Primjer herojske vjere

Facebook stranica "Betlehem - Život biraj" prenosi događanja iz Amerike.

Trudna i napuštena, odbila je pobaciti i povjerovala Bogu

Bog je pokazao Karin da nikada neće biti sama na svom putu majčinstva. Karin, porijeklom iz Perua saznala je da očekuje djevojčicu. Suočeni s najavom trudnoće, neki od njezinih najbližih ne samo da joj nisu pomogli, već su je, naprotiv, nagnali na pobačaj. Ipak, u njoj nema ni traga gorčini, bijesu ili ogorčenosti. Poručuje majkama koje se dvoume: "Ne prekidajte taj život koji će unijeti tolike dobre stvari u vaše živote."

Novorođeni blizanac zagrljajem bratu spasio život

U kulturi zatrovanoj pobačajem, mnogi ljudi pogrešno vjeruju da život započinje rođenjem. Ovakvim nevjerojatnim pričama o blizancima imamo potvrdu da su njihovi dragocjeni životi započeli u svakom smislu u majčinoj utrobi.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja