Budi dio naše mreže

Ključna riječ: udruga-hrvatska-za-zivot

Održana 4. međunarodna konferencija za život "Život, dakle, biraj!"

Četvrta međunarodna konferencija za život Život, dakle, biraj! u organizaciji udruge Hrvatska za Život održana je u subotu i nedjelju. Zanimljivi i stručni govornici, izvrsna predavanja, dirljiva svjedočanstva, prijateljstva, upoznavanje, umrežavanje, ohrabrenje - sve je to obilježilo ovu Konferenciju.

Inicijativa '40 dana za život' u korizmi 2022. u Hrvatskoj od pobačaja spasila tri nerođena života

Tek nekoliko dana dijeli nas od Cvjetnice kada će u Hrvatskoj završiti još jedna kampanja '40 dana za život' međunarodne i ekumenske inicijative koja u našoj zemlji djeluje osam godina. Kako se svaka molitvena kampanja približava kraju tako organizatori objave koliko su života uspjeli spasiti i zaustaviti pobačaj začetog, a još nerođenog nositelja budućnosti naše zemlje. Tako je i ovog puta.

Više od stotinu djece spašene od pobačaja i križni put za nerođene

Svetkovina Navještenja Gospodinova u više se zemalja slavi kao Dan nerođenog djeteta. Tim smo povodom posjetili Centar za život u Zagrebu, jedan od šest takvih u Hrvatskoj. U prostorima Centra u Đorđićevoj 6 razgovarali smo s voditeljicom Tima za trudnice Dijanom Brozović.

Započela molitva '40 dana za život' – novi gradovi su Rovinj i Buzet

Rano jutros, a u Zagrebu od ponoći, započela je nova kampanja Inicijative '40 dana za život'. U Hrvatskoj je uključeno 37 gradova, s time da su dva nova, a javili su se doslovno organizatorima u zadnji tren. To su Rovinj i Buzet u Istri. Misao vodilja ove kod nas ukupno 17. pro-life molitve na ulicama gradova glasi: 'U predvečerje svoga života bit ćeš pitan o ljubavi'.

Hrvatska je trčala za život

4. utrka za život na zagrebačkom Bundeku održana je u subotu 5. lipnja. Organizator Utrke je udruga "Hrvatska za Život", a ovo je još jedan način osvješćivanja lokalne zajednice o problemu pobačaja i jedan od mnogih programa i projekata koje Udruga provodi.

40 DANA ZA ŽIVOT Otvaraju se novi Centar za život u Vinkovcima i Vukovaru

„Nakon dugo godina ustrajne molitve te predanog rada i truda, u Slavoniji otvaramo čak dva Centra za život - jedan u Vinkovcima, a drugi u Vukovaru. Tako ćemo u Hrvatskoj, uz Zagreb, Split i Zadar, imati sada ukupno pet 'Centara za život', objavila je Udruga 'Hrvatska za Život', nositelji hrvatskog dijela velike međunarodne ekumenske molitvene inicijative '40 dana za život'.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja