Budi dio naše mreže

U subotu, 25. studenog 2023. Radiopostaja Mir Međugorje proslavit će 26. obljetnicu djelovanja.

/ mp

Program proslave počet će u 18 sati u crkvi sv. Jakova u Međugorju misom pod kojom će se moliti za sve pokojne djelatnike i članove podupiratelje Radiopostaje Mir Međugorje, a potom će se nastaviti u Studiju 3 Radiopostaje Mir Međugorje gdje će koncert duhovne glazbe održati Vanessa Mioč. Ovaj koncert, dar slušateljima, prenosit će se radiovalovima Radiopostaje Mir Međugorje i na YouTube kanalu. Ovaj koncert počet će u 20:15.

Već više od četvrt stoljeća program Radiopostaje Mir Međugorje, u kojem dominira molitva, utjeha je mnogim našim slušateljima, kojih je iz dana u dan sve više. Iako se novi mediji šire velikom brzinom i tradicionalnim oduzimaju dio publike, Radiopostaje Mir Međugorje nema problem s tim. Vjerni slušatelji uz ovaj program već su 26 godina.

Prvu radijsku postavu uz ravnatelja fra Miljenka Miću Stojića da su još činili: Marija Dugandžić, Stipe Ćavar, Željko Sivrić, Nikica Dragoje, Huanita Dragićević, Lucija Krtalić, Ivo Šego i Davor Dragićević. Danas je ekipa puno brojnija, program sadržajno bogatiji, ali ono osnovno – širenje Evanđelja i Gospinih poruka – nije se promijenilo do današnjeg dana.

Vanessa Mioč nedavno je nastupila u prestižnom kazalištu “Ariston” u Sanremu. Radi se o “Jubilmusic-International Music Festivalu” na kojem je s ostalih 7 izvođača iz SAD-a, Velike Britanije, Francuske i šire slavila Gospodina.

Gospodina će pjesmom slaviti i sutra, na 26. rođendan Radiopostaje Mir Međugorje, kada će iz Studija 3 slušateljima darovati koncert duhovne glazbe ne kojem će joj se uz bend pridružiti i fra Marin Karačić, koji s Vanessom snimio duet pjesmom ”Bog si vjeran”.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja