Budi dio naše mreže

POZITIVNA MINUTA Tajna smirenosti

Fra Josip Vlašić nam je u videu "Pozitivna minuta" otkrio tajnu smirenosti.

/ mp

Fra Josip Vlašić, član međuprovincijskog franjevačkog bratstva u Franjevačkom samostanu Marijina Pohođenja u Pazinu, video-porukama pod nazivom “Pozitivna minuta” traži dobre, lijepe i poticajne misli te ih dijeliti putem društvenih mreža. U najnovijoj objavi donosi:

Neki je čovjek pošao u trgovinu i odlučio povesti svog malenog unuka. Došli su u trgovinu, stavio je malenog u kolica te je počeo tražiti stvari koje je imao napisane na popisu za kupovinu. Međutim, maleni je bio jako nemiran. Plakao je, vrištao je i derao se. Tražio je da mu se kupe keksi, čokolada, igračka… A djed je povremeno ponavljao: “Alberte, smiri se. Još nekoliko minuta i bit ćeš doma! Izdrži!”

Na izlasku je pak mali izbacio iz košare stvari koje je djed kupio. Djed je opet ponavljao: “Alberte, smiri se. Još malo i bit ćemo doma!”

Neka gospođa koja je sve promatrala, pristupila je djedu i rekla: “Oprostite, znam da me se ne tiče, ali moram reći da ste izvrsni! Tako ste smireni, a dječak je tako nemiran. Albert je sigurno ponosan kakvog djeda ima.”

Tad je djed rekao: “Oprostite gospođo, Vi ste u zabludi. Ja se zovem Albert, maleni se zove Petar.”

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja