Budi dio naše mreže

Ključna riječ: pozitivna-minuta

POZITIVNA MINUTA Priroda nije otkazana!

"Puno toga je otkazano, ali kako je netko rekao, priroda nije otkazana! Nađite načina i prilike da odete u prirodu. Gledajući taj divni stvoreni svijet, sjetite se onoga koji je to sve stvorio, koji nam je sve to dao i slavite ga, zahvaljujte mu", poručuje fra Josip Vlašić u najnovijoj "Pozitivnoj minuti".

POZITIVNA MINUTA Ćakule, ćakule…

"Jedna židovska poslovica kaže: 'Ono što nisi vidio svojim očima, nemoj svjedočiti svojim riječima'", poručuje fra Josip Vlašić u najnovijoj "Pozitivnoj minuti".

POZITIVNA MINUTA Čudesni strijelac

"U ovoj pozitivnoj minuti imam gosta. To je moj brat fra Mate Logara. Ispričat će vam priču o čudesnom strijelcu koji to zapravo i nije... Ukratko, razum je kao padobran: funkcionira samo kad je otvoren!", poručio je fra Josip Vlašić u opisu njegove najnovije "Pozitivne minute".

POZITIVNA MINUTA Ljubi i kaži to svojim životom

Nemoj drugomu pričati o ljubavi. Previše je riječi oko nas. Jedna ili dvije riječi više ili manje - malo nam to znači. Od riječi se ne živi, ma kako one lijepe bile. Da, dobro je reći drugomu da ga volimo. I to treba. Ali, treba i više od toga. Valja drugoga ljubiti i kazati mu to svojim životom, poručuje fra Josip Vlašić u novoj pozitivnoj minuti.

POZITIVNA MINUTA Začahureni leptir

Fra Josip Vlašić u "Pozitivnoj minuti" donosi priču o dobronamjernom čovjeku koji je ugledao leptira u čahuri i promatrajući ga s velikim zanimanjem, odlučio je prorezati čahuru kako bi oslobodio leptira. No, je li mu doista pomogao tim činom?

POZITIVNA MINUTA Čovjek s jednom cipelom

Možeš pretpostavljati, možeš zaključivati, ali to je samo tvoja pretpostavka i samo tvoj zaključak. Istina je možda posve drugačija, poručuje fra Josip Vlašić u najnovijoj "Pozitivnoj minuti".

1 2 3 8
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja