Budi dio naše mreže

Ključna riječ: pozitivna-minuta

POZITIVNA MINUTA U čemu je moja vrijednost?

"Pred Bogom uvijek neizmjerno puno vrijedim, vrijediš. Kad u to povjerujem slobodan sam od svojih uspjeha i neuspjeha", istaknuo je fra Josip Vlašić, jedan od pazinskih fratara koji organiziraju e-Duhovne vježbe, u današnjoj "Pozitivnoj minuti".

POZITIVNA MINUTA Što znači biti ponizan?

"Biti ponizan znači prihvatiti istinu o svom životu, a to je da svi imamo dobre i loše osobine!", istaknuo je fra Josip Vlašić, jedan od pazinskih fratara koji organiziraju e-Duhovne vježbe, u današnjoj "Pozitivnoj minuti".

POZITIVNA MINUTA Dosta su mi moji grijesi - priča o pustinjacima

"Postoje ljudi koji su se specijalizirali za tuđe grijehe. Pa, Bože moj, što će mi tuđi grijesi, dosta su mi i moji", istaknuo je fra Josip Vlašić, jedan od pazinskih fratara koji organiziraju e-Duhovne vježbe, u današnjoj "Pozitivnoj minuti".

POZITIVNA MINUTA Kako postići radost?

"Kako doći do radosti u srcu? Kraljevski put do radosti je zahvalnost. Počni zahvaljivati za ono što imaš, tako ćeš lako postati radostan. Počni zahvaljivati!", istaknuo je fra Josip Vlašić, jedan od pazinskih fratara koji organiziraju e-Duhovne vježbe, u današnjoj "Pozitivnoj minuti".

POZITIVNA MINUTA Smiješ se zauzeti za sebe

"Ne trebamo uvijek okrenuti drugi obraz. Smijem se zauzeti za sebe. I upravo to može biti junaštvo - da se zauzmem za sebe!", istaknuo je fra Josip Vlašić, jedan od pazinskih fratara koji organiziraju e-Duhovne vježbe, u današnjoj "Pozitivnoj minuti".

POZITIVNA MINUTA Vizija je presudna!

"Da bi naš život bio lijep nije dovoljno da imam komad života. Potrebno je imati ideju o vlastitom životu. Potrebno je imati viziju što mogu učiniti sa životom koji mi je darovan", istaknuo je fra Josip Vlašić, jedan od pazinskih fratara koji organiziraju e-Duhovne vježbe, u današnjoj "Pozitivnoj minuti".

POZITIVNA MINUTA I to će proći!

"Sveta Terezija Avilska kaže: 'Sve prolazi, samo Bog ostaje isti' U nevolji što nam je činiti? Treba izdržati! Kad nam je dobro, treba ostati ponizan i zahvaljivati!", istaknuo je fra Josip Vlašić, jedan od pazinskih fratara koji organiziraju e-Duhovne vježbe, u današnjoj "Pozitivnoj minuti".

POZITIVNA MINUTA "Kada sam zbunjen - to je pravi trenutak da se otvorim Bogu!"

"Mi bismo htjeli da nam sve uvijek bude savršeno jasno, da sve savršeno dobro razumijemo, da imamo savršene reakcije na ono što se događa, na ono što drugi govore i da uvijek budemo spremni. Međutim to uopće nije realno očekivanje. Mi smo samo ljudi", istaknuo je fra Josip Vlašić, jedan od pazinskih fratara koji organiziraju e-Duhovne vježbe, u današnjoj "Pozitivnoj minuti".

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja