Budi dio naše mreže

Po sakramentu krštenja djetetom Božjim postala je malena Marta, kći Željka i Maje, inače sedmo dijete u obitelji Maruševec.

/ mb/IKA

Osobito radosno bilo je na spomendan sv. Marte, Marije i Lazara u župnoj crkvi sv. Marije Magdalene u Ivancu. Naime, tijekom večernje svete mise koju je predslavio mons. Josip Mrzljak, varaždinski biskup u miru, po sakramentu krštenja djetetom Božjim postala je malena Marta Maruševec, kći Željka i Maje, inače sedmo dijete u obitelji. Uz prisutnost roditelja i kumova, svetoj misi s krštenjem nazočila su i ostala djeca obitelji Maruševec: Vanja, Dino, Luka, Lovro, Eva i Mila.

U prigodnoj homiliji nadovezujući se na Evanđeoski ulomak o sestrama Mariji i Marti željnima utjehe zbog smrti brata Lazara te Isusove objave kako je On uskrsnuće i život, mons. Mrzljak, između ostalog je rekao kako Isus i danas ulazi u naše kuće, u naše obitelji te kako je on prijatelj svake obitelji.

Na kraju misnog slavlja s krštenjem, biskup je izrazio čestitke roditeljima i kumovima malene Marte te im darovao prigodan dar.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja