Budi dio naše mreže

Ključna riječ: krstenje-sedmog-djeteta

FOTO Biskup Šaško krstio sedmo dijete obitelji Lovrenović i četvrto dijete obitelji Ivić

Zagrebački pomoćni biskup mons. Ivan Šaško predvodio je misno slavlje u nedjelju 9. lipnja 2024. u Župi Bezgrešnog začeća BDM, Malešnica-Oranice tijekom kojeg je krstio Jakova, sedmo dijete u obitelji Ivanke i Miroslava Lovrenović, te Josipa, četvrto dijete u obitelji Ivone i Ivana Ivić. U koncelebraciji su bili župnik Antonio-Mario Čirko, pastoralni suradnik vlč. Dario Kral te don Miroslav Rubić, župnik Župe Okrug Gornji na Čiovu koji je bio krsni kum malom Josipu. 

Biskup Gorski krstio sedmo dijete obitelji Dodić

Pomoćni zagrebački biskup Mijo Gorski u subotu 1. lipnja, za vrijeme mise tijekom koje je podijelio i sakrament potvrde, krstio je Josipu, sedmo dijete obitelji Dodić u župi Navještenja Blažene Djevice Marije u Velikoj Gorici.

Zagreb: Krštenje sedmog djeteta i proslave 50. i 60. obljetnice braka

Na blagdan Svete obitelji, sedmoga dana ovogodišnje Božićne osmine, tijekom svečane župne svete mise u 11 sati, u prepunoj župnoj crkvi sv. Klare djevice u Novom Zagrebu mons. dr. Ivan Šaško, pomoćni biskup zagrebački, krstio je Ivana Lovrića, sedmo dijete u obitelji i prvoga sina majke Lidije i oca Ivice te je prigodom 50. obljetnice braka blagoslovio supružnike Antu i Jelu Grgić, a Antu i Ljubicu Samardžić o njihovoj 60. obljetnici bračnoga života.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja