Budi dio naše mreže

Fra Stjepan Brčina koji vodi evangelizacijsku skupinu „Maksimilijan Kolbe” i okuplja mlade na Duhovno-duhovitim večerima u crkvi sv. Antuna Padovanskog na zagrebačkom Svetom Duhu dobio je od mladih predivno iznenađenje. Naime, mladi su mu čestitali dan svećenika te mu tako dali poticaj za daljnji rad. Podsjetimo, na Veliki četvrtak ustanovljeno je svećeništvo te su se svećenici taj dan okupljali i obnavljali svoje zavjete. Zbog pandemije koronavirusa to nije moguće te su mladi snimili video.

/ mp

Zbog situacije u kojoj su svi doma, fra Stjepan dobio je puno video-čestitki od mladih što ga je posebno razveselilo na ovaj dan.

“Dragi mladi, zbog takvih kao što ste vi, naš poziv dobiva dodatnu radost. Ne znam vas osobno, nikad se fizički nismo sreli, a ovakvu čestitku mi pošaljete. Zašto ste me tako obradovali i iznenadili? Sigurno ne zbog dobro montiranog videa. Obradovali ste me jer vidim da još uvijek ima onih koji cijene naš poziv, koji primjećuju trud i koji za nas mole… Dakle, ovom gestom ste nadišli sve one koji naš poziv kritiziraju, relativiziraju, i kleveću… Jednostavno, volite nas ovake kakvi jesmo. Sunca moja, od srca vam hvala!”

Dragi mladi, zbog takvih kao što ste vi, naš poziv dobiva dodatnu radost. 😁 Ne znam vas osobno, nikad se fizički nismo…

Objavljuje Stjepan BrcinaSrijeda, 8. travnja 2020.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja