Budi dio naše mreže

Objavljen je program 3. Mladifesta u Hrvatskoj koji će se održati u Petrinji od 27. do 29. kolovoza. Program se sastoji od svjedočanstava, kateheza, molitve, križnog puta i misnog slavlja. Tijekom cijelog trodnevnog programa će biti prilika za sakrament svete ispovijedi.

/ hk/IKA

Marijina Legija iz Petrinje, u suradnji sa Sisačkom biskupijom i ove godine u Petrinji organizira treći Mladifest u Hrvatskoj koji će se održati od 27. do 29. kolovoza, po uzoru na Mladifest u Međugorju.

U ovogodišnjem programu pod geslom “A ti stani sada da ti objavim riječ Božju!” sudjelovat će brojni istaknuti predavači i mladi koji će podijeliti svoja svjedočanstva.

Prvog dana, u petak, 27. kolovoza program započinje u 15.30 sati, a sudjelovat će slovenski svećenik Ciril Čuš, kapelan iz Međugorja fra Zvonimir Pavičić, obitelj Špar koja će dati svoje svjedočanstvo te mons. Antun Sente, rektor Nacionalnog svetišta sv. Josipa u Karlovcu.

3. Mladifest u Hrvatskoj / Foto: Sisačka biskupija

Nakon mise u 19 sati održat će se križni put ulicama razorenog grada kojeg su osmislili članovi Marijine legije. Svaku postaju čita jedan legionar koji će i svjedočiti svemu što je prošao nakon razornog potresa.

Program Mladifesta u subotu, 28. kolovoza započinje u 18 sati, a u 19 sati misu će predvoditi sisački biskup Vlado Košić. Nakon toga slijedi svjedočanstvo mladomisnika Rafaela Mlinara te koncert duhovne glazbe Alena Hržice i Vanesse Mioč.

Posljednji dan, 29. kolovoza započinje molitvom krunice u središtu Petrinje u 12.19 sati, točno osam mjeseci od razornog potresa. U programu nakon toga sudjelovat će p. Mihovil Filipović, monfortanac na službi u Poljskoj, te glazbenica Ivhanna Gil. Svetu misu u 19 sati predvodit će p. Ike Mandurić, a ovogodišnji Mladifest bit će zaključen euharistijskim klanjanjem.

Cijeli program moći će se pratiti na Facebooku i Youtube kanalu Mladifest Hrvatska, ali isto tako i na Maria Vision Međugorje TV.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja