Budi dio naše mreže

Ključna riječ: 3-mladifest-u-hrvatskoj

NA RUBU SUICIDA Govorili su mi da me nitko ne voli i da si oduzmem život

Ivhanna Gil je mlada djevojka iz Miamija svoje svjedočanstvo podijelila je na Mladifestu u Petrinji. Ova djevojka vodi program za mlade na kanalu María Vision USA, a trenutno volontira u Međugorju na Maria Vision Međugorje. "Voljela sam Boga i znala sam da On mene voli, ali mislila sam da je na ovom svijetu napravio jednu veliku grešku. Smatrala sam da sam ja bila jedna velika greška na ovome svijetu. Zbog svega što su mi govorili sama sam povjerovala u to i počela isto to misliti o sebi. Možda mi nisu dali udarce, ali su slomili moje srce. Odlučila sam počiniti samoubojstvo jer sam mislila da će svijet biti puno bolje mjesto bez mene", posvjedočila je Ivhanna Gil.

FOTO Mladi mole u potresom razrušenoj Petrinji

Treći Mladifest Hrvatska pod geslom „A ti stani sada da ti objavim riječ Božju“ otvoren je u petak, 27. kolovoza, u potresom razrušenoj Petrinji. Hrvatski Mladifest i ove godine organiziraju Marijina legija i Sisačka biskupija.

Bogat program 3. Mladifesta u potresom stradaloj Petrinji

Objavljen je program 3. Mladifesta u Hrvatskoj koji će se održati u Petrinji od 27. do 29. kolovoza. Program se sastoji od svjedočanstava, kateheza, molitve, križnog puta i misnog slavlja. Tijekom cijelog trodnevnog programa će biti prilika za sakrament svete ispovijedi.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja