Budi dio naše mreže

Zagovorna mreža za Hrvatsku, osluškujući potrebe vremena i kao odgovor na poticaje koje nam Gospodin stavlja na srce da u ponedjeljak 29.11. kreće sa molitvenom inicijativom Posveta Isusu Kristu po Mariji prema sv. Ljudevitu Monfortskom u trajanju od 33. dana.

/ im

Zagovorna mreža za Hrvatsku poručuje da se u sadašnje vrijeme susrećemo se s mnogim nevoljama koje su sustigle ljude diljem svijeta, kao i narod i domovina, a ova posveta snažna je Nebeska zaštita za sve one koji se predaju Isusu po Mariji.

Prvi dan započinje u ponedjeljak 29.11.2021., a završava  01.01.2022.  na blagdan sv. Marije Bogorodice. Posvetnu molitvu i meditaciju za svaki dan možete pratiti na telegram kanalu “Posveta Isusu po Mariji”.

“Čista Božja ljubav neka vlada u našim srcima”, tako je započinjao sv. Ljudevit Monfortski u mnogim svojim pismima duhovnim kćerima koje je vodio k svetosti. Ta čista Božja ljubav treba nas voditi do potpune slobode u Bogu, koju su sveci živjeli predano i radosno. Taj stupanj slobode sveti Ljudevit naziva “sveto ropstvo ljubavi”.

“Priprava za posvetu tijekom 33 dana, prvi je korak koji želimo učiniti u ovom vremenu kad nam je sloboda ugrožena. Dakle, put posvete traje cijeli naš život, baš kao i poziv da budemo kršćani – svjetlo i sol u ovome svijetu, tj. autentični svjedoci Isusa Krista. Neka nam ovo vrijeme Došašća bude prilika da se pripravimo za Božje rođenje u našim srcima i našim obiteljima, po posveti Isusu u Mariji da, poput sv. Ivana apostola, primajući Mariju u svoj život, dobijemo sigurnost našeg sjedinjenja s Isusom, u kojega je Bog stavio svu puninu od koje svi primamo milost na milost”, poručuju organizatori.

“Braćo i sestre, neka nam ovaj ‘ljubljeni Isusov učenik‘, i Sveti Ljudevit budu zagovornici u pripravi za posvetu. Neka nam ovo vrijeme s Marijom bude milosno, u slijedu svih onih milosti koje želimo okruniti potpunim predanjem Isusu po Mariji, i tako umnožiti one ‘darove‘ koje smo dobili na krštenju donoseći plodove: veću slavu Božju, dobro našeg naroda i vlastito posvećenje”, zaključio je pater Mihovil Filipović

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja