Budi dio naše mreže

Hrvatski katolički radio za sve podupiratelje i prijatelje organizira božićno-novogodišnji program ispunjen vrijednim nagradama za slušatelje, odličnom glazbom i duhovnim programom. Uđite iz stare u novu godinu uz već dobro poznate glasove Branimira Gubića i Diane Tikvić, ali i novu mladu snagu HKM-a Paulu Stier.

/ at

Završetak nagradnog natječaja u kojem je dvoje slušatelja iz sustava “Prijatelja HKR-a” nagrađeno hodočasničkim putovanjima obilježen je 19. prosinca u emisiji “Aktualno” u kojoj su gostovali i proglasili dobitnike glavni urednik HKM-a Siniša Kovačić i voditeljica sustava “Prijatelja HKR-a” Ivona Valjak. Uz njih u emisiji je gostovao i Mijo Rak, osnivač putničke agencije “Smisao života” koja, uz HKR, hodočašća organizira.

“Svi koji su s nama išli na nagradna putovanja bili su oduševljeni. Rim s preko 900 prekrasnih crkava, trgova i fontana uvijek oduševi ljude i apsolutno zaslužuje onaj slikoviti naziv: Vječni Rim. Svoja putovanja nastojimo provoditi kroz vjeru i kulturu, ali uvijek stavljamo naglasak na duhovno. Ovakva putovanja ljudi pamte za cijeli život, pogotovo doživljaj Lurda. Nitko nije ni slutio da će maleni Lurd postati jedno tako važno svetište, mjesto gdje se osjeća univerzalnost Crkve”, rekao je Rak naglasivši kako je to mjesto koje jednostavno zove na obraćenje i pokoru.

Sustav “Prijatelja HKR-a” ima preko 30 tisuća članova, a sve više slušatelja želi postati dio naše obitelji.

Jedna nova prijateljica Nevenka Filipi izvučena je kao dobitnica hodočašća u Rim, a dugogodišnja prijateljica Andrea Nardi Peruzović dobitnica je hodočašća u Lurd. Obje sretne dobitnice članice su sustava “Prijatelja HKR-a” koji danas broji preko 30 tisuća članova.

“Sve vise slušatelja uključuje se u našu obitelj prijatelja. Danas smo posebno sretni i od srca zahvalni dosadašnjim vjernim prijateljima, ali i onima koji su to tek nedavno postali. Hvala svima vama slušateljima, hvala agenciji ‘Smisao života’, hvala Ivoni što brine o sustavu prijatelja, hvala voditeljima i svim zaposlenicima. Svi mi ovdje na Mreži s drugačijim motivom dolazimo na svoje radno mjesto, ovdje pronalazimo smisao jer nam je ovo, ne samo posao, već i poslanje. Također, dodatni poticaj da budemo još bolji u našem poslanju pronalazimo u činjenici što se sve više shvaća da su mediji pravo evangelizacijsko sredstvo te zahvaljujemo svim župnicima i kapelanima koji shvaćaju važnost medija”, rekao je glavni urednik HKM-a Siniša Kovačić.

Kovačić je naglasio i kako je HKR pripremio posebni božićno-novogodišnji program. “Posebnim programom želimo zahvaliti Bogu za sva dobra djela, uslišanja i sve lijepo što nam se dogodilo u 2019. Osmislili smo povodom toga niz dodatnih nagradnih igara i program koji će početi 24. prosinca, dakle na sam Badnjak. Započet ćemo s božićnim porukama kardinala Bozanića, kardinala Puljića, nuncija Linguae te ostalih nadbiskupa”, objasnio je Kovačić.

Slušatelji mogu osvojiti potpisanu autobiografiju Luke Modrića, Marnetov tablet, parnu postaja Phillips u vrijednosti od 1400 kuna koju daruje KTC, ali i mnoge druge vrijedne nagrade.

U programu HKR-a prenosit će se polnoćka, a nakon Božića slijedi vrijeme darivanja u kojem će slušatelji biti, svaki dan u 11 i 15, nagrađeni vrijednim nagradama: potpisan primjerak autobiografije Moja igra Luke Modrića, platnetna torba koju je potpisao izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić tijekom prodaje božićnih drvaca na trgu u sklopu Caritasove akcije “Za 1000 radosti”, zatim košara s proizvodima Laudato TV-a, CD-i koncerta “Progledaj srcem”, Veritasova tri najčitanija naslova i godišnja pretplata, kišobran najčitanijih knjiga izdavačke kuće Verbum, tablet HKR-ovog informatičkog partnera Marnet, parna postaja Phillips u vrijednosti 1400 kuna koju daruje KTC.

Doček Nove godine započet će prijenosom mise zahvalnice u 18 sati iz  Hrvatskog nacionalnog svetišta Majke Božje Bistričke, a nastavit će se prigdonim programom u kojem će domaćini biti Branimir Gubić, Diana Tikvić te mlada snaga HKM-a Paula Stier.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja