Budi dio naše mreže

Počasna postrojba Kravat pukovnije počasna vatrogasna postrojba, puhački orkestar ZET-a te lovci Lovačkog saveza grada Zagreba sudjelovat će na svečanoj tijelovskoj procesiji uz župljane i vjernike štovatelje Srca Isusova.

/ md/IKA

Na svetkovinu Tijelova, u zagrebačkoj Župi Presvetog Srca Isusova, svečana večernja Misa bit će u 19 sati, a nakon nje, tijelovska procesija ulicama Župe. Svetu Misu predvodit će župnik p. Ivan Matić, izvijestila je IKA.

Protekle dvije godine tijelovske procesije središtem Zagreba, zbog potresa i epidemije, nije bilo pa je zato zahvalnost i radost za ovaj događaj još veća. Uz župljane i vjernike štovatelje Srca Isusova sudjelovat će počasna postrojba Kravat pukovnije, počasna vatrogasna postrojba, puhački orkestar ZET-a te lovci Lovačkog saveza grada Zagreba. Svete mise kroz dan na Tijelovo su kao nedjeljom (7, 8, 9 30, 11, 12 15, 17 i 19 sati).

U srijedu 15. lipnja u Župi započinje devetnica uoči svetkovine Srca Isusovog koja se slavi 24. lipnja. Večernje svete Mise su u 18:30 kroz tjedan i u 19:00 sati u nedjelju (i na blagdan Tijelova).

Devetnica Presvetom Srcu Isusovu / Foto: Zaklada Anamarija Carević

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja