Budi dio naše mreže

Proteklog vikenda, u Crkvi sv. Felixa i Regule u Zürichu, održana je duhovna obnova s gostovanjem poznatog glazbenika i evangelizatora Alana Hržice zajedno s njegovim glazbenim timom. Sveta misa je bila pod vodstvom patera Mate Anića, koji trenutačno obnaša službu kao ravnatelj i glavni urednik Radio Marije u Sarajevu. Nakon mise, Alan Hržica održao je duhovni nagovor i predvodio slavljenički koncert.

/ mdj

Organizator ovog iznimno posjećenog duhovnog susreta bio je fratar iz Hercegovine, fra Goran Azinović i “Hrvatska katolička misija Zürich.“

Posebno je bilo lijepo vidjeti veliki broj mladih ljudi koji su prisustvovali duhovnoj obnovi, a mnogi od njih su dio Frame (Turicum, Graubünden) koje su vrlo aktivne u Švicarskoj. Od prvog trenutka, crkva je bila ispunjena pjesmom, odjekujući zajedništvom i radosti.

Sljedećeg dana, u nedjelju ujutro, pater Mate Anić, Alan i njegov bend, zajedno s fra Goranom, posjetili su crkvu sv. Josipa u Dietikonu, gdje je također održano svečano misno slavlje, uz glazbeni dio koji je dodatno obogatio događaj.

Foto: Molitvena zajednica Srce Isusovo

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja