Budi dio naše mreže

Marijini obroci, svjetska humanitarna organizacija koja danas osigurava hranu za više od 1 200 000 djece u 15 zemalja svijeta, pokreće akciju za Majčin dan koji slavimo u nedjelju, 10. svibnja. Odazovimo se!

/ mb

Akcija je vezana uz Majčin dan, koji se obilježava druge nedjelje u svibnju, i prilika je za osigurati jedan obrok dnevno gladnom djetetu, obradovati majku čije je to dijete, jer mu sama ne može osigurati hranu, i razveseliti svoju majku, koja će biti sretna što ima dijete poput vas.

Pitate se kako? Vrlo jednostavno. Ako vam mogućnosti dopuštaju, ove godine za Majčin dan u ime svoje majke dajte donaciju preko darovne kartice koja će promijeniti život jednog djeteta.

Njihove darovne kartice za Majčin dan dva su pa i tri poklona u jednom. Poklon koji ćete poslati majci e-mailom i obećanje važnog obroka za djecu u nekima od najsiromašnijih zajednica na svijetu. 

Dovoljno je samo 132 kn da bi jedno dijete primalo Marijine obroke svakog školskog dana tijekom cijele godine. Ovim darom obradujete svoju i još jednu siromašnu majku i nahranite jedno ili više djece u njihovo ime. Iz Marijinih obroka poručuju da je u ovim neizvjesnim vremenima, potreba za Marijinim obrocima veća je nego ikada. 

Sve detalje o akciji saznajte ovdje.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja