Budi dio naše mreže

Ključna riječ: majcin-dan

Mame u koronakrizi - vidimo li ih uopće?

Ovogodišnji Majčin dan protekao je za većinu majki u neobičnim okolnostima. Zbog koronakrize, vrtićka i školska djeca punih osam tjedana provela su kod kuće. No, nisu sve majke i očevi nužno mogli biti s njima ili su, pak, i sami morali raditi od kuće.

Kako je nastalo spomen područje Hrvatskoj majci u Velikoj Erpenji?

Druge nedjelje u mjesecu svibnju obilježava se Majčin dan koji ima za cilj probuditi uspavanu ljubav prema majkama, prema onima koje su nas rodile. Za obnovu proslave ovoga dana u novijoj hrvatskoj povijesti posebno je zaslužan mons. Juraj Kolarić i Družba Braće hrvatskoga zmaja.

MAJČIN DAN Kako ga proslaviti ako ne živite blizu majke?

Pomoću moderne tehnologije gledajte najdraži film uživo i komentirajte ga, a možete i zajedno kuhati putem video poziva! Ne volite filmove, ili vas i vašu majku vežu neke druge stvari? Vjerujemo da ćete pronaći način da razveselite svoju mamu i uljepšate joj dan unatoč fizičkoj distanci.

Proslavimo čudesan rad majki s Marijinim obrocima Hrvatska!

Povodom Majčinog dana u Hrvatskoj, koji se slavi 10. svibnja, humanitarna organizacija Marijini obroci pokrenula je kampanju "Majci za ljubav", gdje možete u ime vaše majke donirati bolju budućnost za gladnu djecu diljem svijeta.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja