Budi dio naše mreže

Majka četvero djece, Jessica Hanna, poznata po profilu na društvenim mrežama "Blessed By Cancer", preminula je 6. travnja 2024. nakon duge borbe s rakom.

/ mdj

Poznata po profilu na društvenim mrežama “Blessed By Cancer”, preminula je 6. travnja 2024. nakon duge borbe s rakom, donosi portal churchpop.

ChurchPOP izvijestio je da je Hanna odbila pobačaj nakon što joj je dijagnosticiran terminalni rak dojke tijekom trudnoće 2020. godine. Nakon rođenja njezine bebe 2021. čudesno je izliječena od raka. Međutim, rak se vratio 2022. godine.

Hanna se koristila društvenim mrežama, posebice  Instagramom, kako bi promicala radost u patnji, potičući svoje pratitelje da svoje patnje prinesu Kristu. Također je redovito poticala na pobožnost prema svecima, Blaženoj Majci i sakramentima te molila sa svojim pratiteljima. Posebno je poticala na pobožnost prema Blaženoj Majci kroz svetu krunicu i Sedam Marijinih žalosti.

Trenutno ima preko 45.000 pratitelja na Instagramu.

U epizodi podcasta “Yes Catholic” iz studenog 2022., Hanna je objasnila zašto je svoje račune na društvenim mrežama nazvala “blagoslovljenim rakom”.

“Ja sebe nazivam ‘blagoslovljenim rakom’ jer bez ove patnje nikada ne bih napustila svijet i konačno sav fokus na svoj vječni život. Bez obzira na to kako se moja priča nastavlja ili kamo me moja služba odvede, jednu stvar znam sigurno …Božji plan je moj jedini plan, nemam plan B!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Hanna (@blessed_by_cancer)

Reakcije pratitelja

“Jessica ti si svetica”, napisala je Katie iz Sweet Catholic Life.

“Jako mi je žao zbog vašeg gubitka. Svakako ćemo vas i vašu obitelj podržati u našim molitvama”, također je rekao Keith iz Grassroots Catholic. “Ako je ikada postojao najbolji primjer svetice u današnjem svijetu, onda je to Jessica.”

“Najljepša duša. Hvala Bogu na Jessici”, dodala je Brittany iz A Catholic Convert. “Dirnula je tolika srca, uključujući i moje. Lijepa i radosna svetica sada na nebu.”

“Žao mi je zbog vašeg gubitka”, objavila je Annie iz “Catholic Wife, Catholic Life”. “Njezini stalni poticaji da zadrži vjeru i moli usprkos neizvjesnosti i patnji nešto su što neću tako brzo zaboraviti. Molit ću za vas i sve njezine voljene.”

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja