Budi dio naše mreže

"Nina je bila i na prvom koncertu Kamenita vrata, pjevala je s nama od početka - kad smo krenuli 2012. godine. Zato je ova suradnja još jedan vrlo poseban trenutak", rekao je Hržica u razgovoru za Hrvatsku katoličku mrežu.

/ Filip Ećimović

Ovih dana ne miruju niti glazbenici duhovne pop scene. Alan Hržica naporno radi kako bi njegov album bio objavljen prije Božića. Riječ je o njegovom drugom samostalnom studijskom albumu, ukupno trećem na temu duhovne glazbe. Nažalost, ime albuma još ne smijemo otkriti, ali s vama ćemo podijeliti jednu od mnogih zanimljivosti koje će obilježiti očekivani nosač zvuka.

“Nina je bila i na prvom koncertu Kamenita vrata, pjevala je s nama od početka – kad smo krenuli 2012. godine. Zato je ova suradnja još jedan vrlo poseban trenutak”, rekao je Hržica u razgovoru za Hrvatsku katoličku mrežu.

Fotografija koju je podijelila i Nina Badrić na društvenim mrežama doprinijela je velikom očekivanju albuma koji je Hržica najavio za prosinac. Podsjetimo da je velika uspješnica, album “Nova stvorenja”, podigao ljestvicu kada je riječ o duhovnoj glazbi, a Hržica se nada ponovno pokazati oduševljenje Bogom i kvalitetnu produkciju.

“Prisutnost ove velike glazbenice i osobe, pravo je osvježenje za molitvenu zajednicu Srce Isusovo i moj privatni život. Tražili smo dugo vremena pjesmu kojom bismo mogli posvjedočiti i to naše prijateljstvo. Zahvaljujući Romani Bilaver koja ju je napisala, mi smo odlučili pokazati što možemo zajedno napraviti.”

Za pjesmu koja će se naći na albumu, Hržica i Badrić snimit će i spot. Nadaju se da će na taj način moći prenijeti i doživljaje sa snimanja.

“Naježim se od miline dok provodimo trenutke radeći na ovoj pjesmi. Koliko je pjesma lijepa, toliko je lijepo i naše zajedništvo. Nadam se da će slušatelji to prepoznati i da će to preliti i na svoje živote”, zaključio je Hržica.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja