Budi dio naše mreže

Zbog njegove teme i straha od reakcija zagovornika pobačaja, producenti su film snimali u tajnosti. Film prati neispričanu priču o odluci Vrhovnog suda Roe protiv Wadea.

/ dz

Jeste li već čuli za ovaj film?

Dugo očekivani film Roe protiv Wadea o najštetnijoj odluci Vrhovnog suda 2. travnja (ujedno i Veliki petak) bit će dostupan javnosti putem streaming servisa i usluga na zahtjev, piše na stranici Church Pop.  Zbog njegove teme i straha od reakcija pristaša za pobačaj, producenti su film snimali u tajnosti. Film prati neispričanu priču o odluci Vrhovnog suda Roe protiv Wadea.

“Dr. Bernard Nathanson i dr. Mildred Jefferson sukobljavaju se u nacionalnoj bitci u ovoj neispričanoj zavjeri koja je dovela do najpoznatijeg i najspornijeg sudskog slučaja u povijesti “, objašnjava web stranica filma.

“Tim aktivista počinje pretraživati ​​zemlju tražeći trudnu djevojku koju mogu iskoristiti za tužbu vlade zbog njenog prava na pobačaj. Pronalaze savršenog pijuna: mladu ženu s niskim obrazovanjem koja se bori sa siromaštvom i drugim problemima, po imenu Norma McCorvey, koja je danas poznata kao “Jane Roe”. Promatramo kako Norma i njezin pravni tim tuže Henryja Wadea, okružnog državnog odvjetnika iz okruga Dallas. Tako je rođen Roe protiv Wadea. ”

U filmu glume više holivudskih glumaca, uključujući Jon Voighta, Nick Loeb, Stacie Dash, Joey Lawrence, John Schneider i Robert Davi.

Redatelji i producenti su dr. Alveda King, Nick Loeb, Troy Duhan i Cathy Allyn

Najavu film možete pogledati niže.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja