Budi dio naše mreže

"Neki su svoj zadnji novac dali kako bi kupili ulaznice i najavljuju kako će isto tako odvajati da sebi i svojoj obitelji priušte ovaj koncert. Neki su se prvi put nakon 15-20 i više godina ispovjedili, neki su došli vapiti i moliti za svoje ozdravljenje, a neki zahvaliti na uslišanim molitvama, darovima i iskustvima od prošle godine", istaknula je Ksenija Abramović, direktorica Laudato TV-a.

/ mpp

Nakon dvije rasprodane Arene, novo izdanje programa “Progledaj srcem” održat će se 17. svibnja 2025. u Areni Zagreb, najavljuje Laudato TV.

Projekt koji već više od 10 godina okuplja najveća imena suvremene duhovne glazbe, uz vrhunsku produkciju, prometnuo se u događaj godine koji se ne propušta. Ove godine na “Progledaj srcem” nastupilo je 13 izvođača i četvorica svećenika: Alan Hržica, Amorose, Božja slava band, fra Ivan Matić, fra Marin Karačić, Ivana i Marija Husar, Matej Galić, Rafael Dropulić Rafo, Sestre Palić, Stijepo Gleđ Markos, Vanessa Mioč, Zvonimir Kalić, koji su animirali slavljenje uz svoje najpoznatije pjesme. Duhovne obnove vodili su vlč. Dražen Radigović i Božja slava band te p. Sebastian Šujević i Alan Hržica, a u subotu don Damir Stojić i Božja pobjeda. Kao i prvog dana, drugi dio programa vodio je ponovno p. Sebastian Šujević i Alan Hržica.

“Srca su nam zaista prepuna neizmjerne zahvalnosti za ovaj veliki projekt koji je iza nas. Neki od sudionika ovogodišnjih ‘Progledaj srcem’ potegnuli iz udaljenih zemalja svijeta kako bi samo za jednu večer bili na ‘Progledaj srcem’ i koji su se u svoje domove vratili s brojnim milostima i iskustvom obraćenja, zajedništva, molitve i ljubavi. Neki su svoj zadnji novac dali kako bi kupili ulaznice i najavljuju kako će isto tako odvajati da sebi i svojoj obitelji priušte za iduću godinu ovaj koncert. Neki su se prvi put nakon 15-20 i više godina ispovjedili, neki su došli vapiti i moliti za svoje ozdravljenje ili ozdravljenje njima bliskih članova obitelji, a neki zahvaliti na uslišanim molitvama, darovima i iskustvima od prošle godine.”, istaknula je Ksenija Abramović, direktorica Laudato TV-a.

Ulaznice za ovogodišnji program “Progledaj srcem” možete kupiti OVDJE.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja