Budi dio naše mreže

Poštovani prijatelji Hrvatskog katoličkoga radija i čitatelji portala Hrvatske katoličke mreže, od 01. siječnja 2019. godine u knjižarama Verbum svaki mjesec očekuje Vas popust od 40 posto na knjigu mjeseca. Da biste ostvarili popust u bilo kojoj knjižari Verbuma, na blagajni je potrebno samo pokazati aplikaciju HKM koju možete besplatno preuzeti na svoj pametni telefon ili predočiti člansku iskaznicu sustava "Prijatelji HKR-a". U siječnju Vas uz popust od 40 posto očekuje knjiga iz Verbumove biblioteke svjedočanstva "Ispovijest londonskoga gangstera" autora Johna Pridmorea i Grega Wattsa.

/ sk

Ova nadahnjujuća priča govori o nevjerojatnom životnom putovanju čovjeka koji je shvatio da u njegovu životu nedostaje nešto veliko.

John Pridmore odrastao je u londonskom East Endu. Već s 11 godina počeo je krasti, što ga je vodilo u provale i razbojništva. Zbog kriminala je završio u zatvoru za maloljetnike. Radio je kao izbacivač u noćnim klubovima u West Endu što ga je povezalo s najopakijim bandama i uvelo ga u mračan svijet trgovine drogom, reketarenja i nasilničkog kriminala. U jednom od obračuna je toliko pretukao čovjeka, da je bježeći s mjesta događaja mislio da je počinio ubojstvo. Uslijedio je nadnaravni obrat i mukotrpan put traženja samoga sebe i Boga…

John danas živi mirnim životom, trošeći glavninu vremena na to da mnogobrojnim slušateljima posvjedoči o Božjoj milosti i snažnoj promjeni koju ona može izazvati u svakom čovjeku. Njegova knjiga Ispovijest londonskoga gangstera postala je međunarodni bestseler.

Knjiga se uz 40 posto popusta tijekom siječnja 2019. godine može nabaviti u bilo kojoj knjižari Verbuma, ako ste član sustava “Prijatelji HKR-a” ili besplatno instalirate na svoj pametni telefon aplikaciju HKM – Hrvatske katoličke mreže.

Detaljnije o ovoj knjizi možete pročitati OVDJE.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja