Budi dio naše mreže

Život osoba s intelektualnim teškoćama često je obilježen velikom samoćom i jednoličnošću. No, vi im možete pomoći donacijama i omogućiti 18 osoba s intelektualnim teškoćama da sudjeluje u aktivnostima zajednice Arka Korablja i razvijaju svoje talente kojima će doprinositi društvu u kojem živimo.

/ dt

Zajednica Arka Korablja je sigurno mjesto pripadanja i izgradnje prijateljskih odnosa. Mnogi volonteri koji su prošli kroz zajednicu, njih preko 150, svjedoče o istinskoj promjeni koju je zajednica i prijateljstvo s osobama s intelektualnim teškoćama donijela u njihov život.

Donacijama omogućujete širenje misije zajednice Arka Korablja kroz uključivanje novih osoba s intelektualnim teškoćama koji čeznu za mjestom pripadanja.

U ovoj zajednici, koja uključuje osobe sa i bez intelektualnih teškoća u proteklih 10 godina, 22 osobe s intelektualnim teškoćama pronašle su zajednicu prijatelja kojoj pripadaju.

Zajednica je osnovana kako bi omogućila osobama s intelektualnim teškoćama da daju svoj doprinos u izgradnji čovječnijeg društva. Provodi različite aktivnosti kako bi se ranjivost ljudske osobe prepoznavala kao dar, a ne samo problem kojeg treba riješiti.

Zajednica je za članove mjesto pripadanja, rasta i slavlja. Vjeruju u potrebu jednih za drugima i jedinstvenu ljepotu svake osobe.

I vi možete pomoći da zajednica Arka Korablja i dalje bude mjesto gdje će svaka osoba, bez obzira na sposobnosti, imati svoje mjesto i moći dati svoj doprinos u izgradnji čovječnijeg društva.  OVDJE možete donirati.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja