Budi dio naše mreže

Novu mobilnu aplikaciju - BONUM, moguće je preuzeti na mobitele sa sustavima Android i iOS. Na aplikaciji Bonum Hrvatska pronađete Hrvatski Caritas, postavite iznos koji želite donirati - mjesečno ili jednokratno – te odaberete svrhu vaše donacije.

/ md

Nastavkom suradnje Hrvatskog Caritasa s timom koji stoji iza nove mobilne aplikacije pod nazivom Bonum našim donatorima i podupirateljima, osobito onima iz inozemstva, omogućen je još jedan kanal za donacije novčanih potpora djelovanju Caritasa.

Aplikaciju je moguće preuzeti na mobitele sa sustavima Android i iOS. Na aplikaciji Bonum Hrvatska pronađete Hrvatski Caritas, postavite iznos koji želite donirati – mjesečno ili jednokratno – te odaberete svrhu vaše donacije. Nakon toga, prvi put kada se unesu podatci za karticu i osobni podaci, više ih nije potrebno upisivati.

Vlasnici aplikacije Bonum ne koriste vaše osobne podatke za daljnju obradu, a transakcije su sigurne.

Aplikacija je potpuno besplatna za korisnike i nema nikakvih naknada za donatore: “Što se tiče samog transfera novca sve ide s računa donatora direktno na račun organizacije koju su odabrali. Nema nikakvih posrednih kanala i sve ide direktno.” – potvrđuju iz Bonum-a.

Pozivamo vjernike i prijatelje Hrvatskog Caritasa, napose iz inozemstva, da podrže naš rad uz pomoć novog digitalnog kanala za donacije putem Bonum aplikacije.

Uspostavljena je suradnja između Hrvatskog Caritasa i Bonum aplikacije / Foto: Bonum

Uspostavljena je suradnja između Hrvatskog Caritasa i Bonum aplikacije / Foto: Bonum

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja