Budi dio naše mreže

Los Angles Times uvrstio je Bosnu i Hercegovinu među top deset lokacija za posjetiti u 2020. godini, a Međugorje je jedino vjersko odredište na listi.

/ at

Na stranicama LA Times-a napomenuli su kako je Sarajevo prepuno vrijednih građevina i ostalih znamenitosti te da je multikulturalna nacija Bosne i Hercegovine, nakon završetka rata 1995., započela novo poglavlje rastućim turizmom, prenosi Medjugorje info.

Za Sarajevo su naveli da stara četvrt uključuje crkve, sinagoge i džamije koje su stare više stoljeća, a za Mostar da je domaćin ljetnih glazbenih festivala i mjesto održavanja zimskih olimpijskih igara 1984. te da je uništen devedesetih u ratu i ponovno izgrađen 2018. Opisali su također znamenitosti poput Mosta u Mostaru, izgrađenog u 16. stoljeću, uništenog 1993. te obnovljenog 2004.

LA Times page

Ono čemu se iz Međugorja iznimno raduju jest što je LA Times između Egipta, Kanade, Japana, Maldiva i sl. odabrao upravo Međugorje kao destinaciju koju treba posjetiti u 2020. godini. U opisu su naveli kako se Gospa prvi puta ukazala na Brdu Ukazanja te su istaknuli da je papa Franjo odobrio hodočašća. Ovo maleno Gospino mjesto u kojem se Gospa ukazuje već 36 godina jedino je vjersko odredište koje su stavili na svoju listu.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja