Budi dio naše mreže

Ključna riječ: medugorje

Pješačili 900 kilometara od Beča do Međugorja

Gerard Grgić i Slavko Bošnjak su dvojica međugorskih hodočasnika koji su 25. veljače krenuli iz Austrije, točnije iz Beča put Međugorja, te su nakon više od dva tjedna pješačenja te prijeđenih gotovo 900 kilometara stigli u Majčin zagrljaj.

FRA PETAR VICIAN Gospa je izmolila moje obraćenje

Otkrio sam dubinu i ljepotu posta. Post je ogroman dar. Post je odabir, a ne odricanje. Doživio sam promjenu srca, susreo sam se sa stvarima koje želim mijenjati u svome životu, uvidio sam svoj odnos prema braći kako sam krao vrijeme koje sam njima mogao darovati.

Fra Šimun Oreč – autentični franjevački "mercedes"

Knjiga fra Šimuna Oreča "Pješice od Frohnleintena do Jeruzalema i do najvećih europskih svetišta" na hrvatskom jeziku predstavljena je na blagdan Gospe Lurdske, 11. veljače, u prepunoj dvorani samostana hercegovačkih franjevaca u zagrebačkoj Dubravi.

Djeca na liječenju u Zagrebu trebaju smještaj. Pomozite im!

Udruga Ruah osnovana je prije sedam godina, za pomoć teško oboljeloj djeci, djeci s trajnim invaliditetom, kao i djeci s posebnim potrebama i teškoćama u razvoju te djeci slabijega materijalnog stanja. U Aktualnom HKR-a 11. studenoga novu akciju "Ciglica za kuću radosnih lica" predstavila je predsjednica Udruge Ruah Romina Mataušić.

Prvi susret mladih karizmatika iz BIH u Međugorju

U organizaciji Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom Bosne i Hercegovine (KKODS BIH) u Majčinom selu u Međugorju održan je 15. i 16. listopada 2022. prvi susret za mlade iz župa i zajednica u BiH koji se nadahnjuju na katoličkoj karizmatskoj duhovnosti.

1 2 3 8
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja