Budi dio naše mreže

Ključna riječ: medugorje

Frama Međugorje: Da ne bude nikakvog incidenta na Mladifestu - to je čudo, naravno, Božje, a mi smo samo jedan djelić

Nije samo cijeli svijet uključen u organizaciju međugorskog Mladifesta, nego i Franjevačka mladež – Frama Međugorje. Koje su sve njihove zadaće, pogotovo one skrivene, ali i prva reakcija na prošlotjednu objavu njihovog župnika fra Marinka Šakote da će se 31. izdanje međunarodnog Mladifesta ipak održati za Hrvatski katolički radio govorio je Josip Pavlović, predsjednik Frame Međugorje.

Ovog Uskrsa poslana posebna poruka iz Međugorja za prestanak epidemije

Na uskrsno jutro u nedjelju 12. travnja u Međugorju se na Pobrdu okupila grupa vjernika koja se već pet godina svakodnevno okuplja kod Gospinog kipa i zajednički moli krunicu. Vjernici su ovog Uskrsa s mjesta ukazanja pustili u vis veliku krunicu od balona uz molitvu za prestanak epidemije koronavirusa.

Prva domovinska duhovna obnova u Međugorju

Prvu domovinsku duhovnu obnovu Bratovštine Marijanski zavjet za Domovinu u Međugorju od 2. do 5. travnja 2020. najavio je predsjednik Bratovštine Anđelko Đerek.

Svoj 'glas' u The Voice – Hrvatska, pred Božić, dobilo i Marijino Međugorje

Darija Ramljak i Ana Marija Ramljak Juras, "predivne sestre anđeoskih glasova iz Međugorja" - kako ih opisuju mnogi - čiji glas HKR-ovim slušateljima i poznavateljima duhovne scene Crkve u Hrvata mora biti vrlo poznat, i zbog vrlo prepoznatljivog ženskog dueta i zbog njihovog svjedočanstva osobne vjere u živoga Krista, od subotnje večeri, niti pet dana prije Božića 2019. godine, zahvaljujući mlađoj sestri Dariji i njezinom odličnom nastupu u televizijskom natjecanju "The Voice – Hrvatska" bit će još poznatije.

Nesvakidašnja proslava osmog rođendana - djevojčice hodočastile u Međugorje!

Proslaviti dječji rođendan nikad nije bilo lakše. Brojne igraonice, restorani, trgovački centri nude proslave dječjih rođendana i roditelji se nerijetko odlučuju svome djetetu priuštiti upravo takav rođendan. No, osmogodišnja Ana Budimir za svoj se rođendan s prijateljicama uputila na hodočašće u Međugorje.

Zašto govor o Međugorju dijeli ljude?

Završio je jubilarni 30. Festival mladih u Međugorju, 50-tak tisuća mladih i stotine svećenika slavili su Boga misom, sakramentima, pjesmom i molitvom. U hrvatskim medijima događaj je gotovo ignoriran. Ali se zato piše o nevjerodostojnosti vidjelaca, ismijavaju se moguća ukazanja, a na društvenim mrežama vode se "ratovi" - za ili protiv Međugorja. I, često se ne biraju riječi.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja