Budi dio naše mreže

Imaš ideju kako pomoći zajednici? Želiš staviti svoje talente na raspolaganje drugima? Prijavi se na F+HR20 nacionalnu konferenciju!

/ ps

Mladi intelektualci, njih stotinjak, će se od 28. veljače do 1. ožujka okupiti na Sveučilištu u Zagrebu na F+HR20 nacionalnu konferenciju Foruma mladih katolika Hrvatske za društvenu uključenost, koja kao cilj ima cjelovito formirati mlade i potaknuti ih na društvenu uključenost nadahnuti socijalnim naukom Crkve.

Među predavačima se navode zastupnik u Europskom parlamentu Karlo Ressler, don Damir Stojić i Marin Miletić

Kroz panele, predavanja, radionice i susrete s raznim stručnjacima na području ekonomije, prava, teologije i drugih polja, mladi će dobiti osnovnu edukaciju o potrebnim alatima kako postati aktivni članovi društva. Među predavačima se navode zastupnik u Europskom parlamentu Karlo Ressler, don Damir Stojić i Marin Miletić. Uz to, konferencija je i prilika za umrežavanje mladih katolika te povezivanje stručnjaka i mladih i poticanje njihovih inicijativa.

Održat će se predavanja i radionice koje imaju kao cilj otkrivati mladima vlastite talente, potencijale i interese

Predavanja i radionice će se tematski dijeliti na socijalni nauk Crkve, osobni i nacionalni identitet i na sajam projekata mladih. Ona uključuju odgovore na pitanja poput koji je poziv laika u suvremenom društvu, odnos kršćanstva i europske kulture te će se održati i predavanja i radionice koje imaju kao cilj otkrivati mladima vlastite talente, potencijale i interese.

O uspjehu ove konferencije, koju organizira civilna udruga Forum Plus Hrvatska, svjedoči činjenica da se ona održava već osam godina zaredom diljem Hrvatske, a ukoliko ste studenti ili radnička mladež i zainteresirani za sudjelovanje, možete se prijaviti ovdje.

F+HR20 nacionalna konferencija

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja