Budi dio naše mreže

Anu i Nevenu nagradili smo sandukom cvijeća i povrtnim sadnicama u suradnji s OPG-om Benjamin Macenić. Hvala svima na predivnim fotografijama i odama posvećenim vrtovima. Budite s nama i dalje te saznajte u programu Hrvatskog katoličkog radija kako do nagrade Vrtnog centra Zrinjevac.

/ at

Već smo nagradili predivni vrt i najkreativniju odu vrtu koje ste vi izabrali s najviše lajkova. Hvala svima na sudjelovanju i lijepim fotografijama.

Saznajte kako do proljetne nagrade uz HKR!

Čestitamo Antoniji Radoš na predivnom vrtu te Neveni Pandži koja nas je sve obradovala divnom odom. Nevena nam je zahvalila na nagradi te nam je poručila da, s obzirom na izvanredne okolnosti u kojima se nalazimo, želi svoju nagradu pokloniti samostanu u Granešini gdje je ista potrebnija.

Inicijativom “Zasadi svoj vrt” Hrvatski katolički radio želi potaknuti slušatelje da uživaju plodove svoga truda i rada, da zasade svoj vrt ako su u prilici te da nekome poklone sadnice od svoga suviška kako bi onaj koji nema imao što posaditi. Još uvijek se možete uključiti u nagradni natječaj. Kako do nagrade koju darujemo u suradnji s Vrtnim centrom Zrinjevac saznajte iza 13 sati u eteru HKR-a.

Želimo nastaviti darivati naše vjerne slušatelje tijekom ove inicijative, a osim toga putem telefona možete otkriti voditeljima i ostalim slušateljima koja je vaša “tajna” lijepoga i plodonosnog vrta.

Slušajte nas, pratite nas i igrajte s nama. Sretno!

Vrt Antonije Radoš (dobitnice sanduka cvijeća)

ODA VRTU Nevene Pandže:

Kad ja imam motiku u ruci, ne razmišljam ni o kakvoj muci.

Fizički umorim se malo, do ljepote moga vrta mi je stalo.

Zadivi me ono zrno malo, što ne davno u zemlju je palo.

Kakvo čudo s njim se dogodilo, da je ovakvim plodom urodilo.

Tu spoznajem veličinu Boga, koji nagrađuje trud umora moga.

I na kraju kad pogledam cvijeće, srce moje prepuno je sreće.

Vrt Nevene Pandže (dobitnice povrtnih sadnica)

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja