Budi dio naše mreže

Udruga Arka Korablja, zajednica osoba sa i bez intelektualnih poteškoća, na svojim je stranicama obavijestila kako im je Grad Zagreb ustupio prostor u Dubravi te im je potrebna pomoć volontera u akciji renovacije prostora. Konkretno, u subotu, 26. veljače, potrebni su im muški volonteri za rušenje pregradnog zida i izbacivanje šute.

/ dt

“Grad Zagreb ustupio nam je prostor u Dubravi kojeg ćemo moći koristiti u godinama što dolaze i tako proširiti svoje djelovanje na još više sudionika”, poručili su iz Arke i naglasili kako su trenutni kapaciteti Arke takvi da su, nažalost, primorani odbijati pojedine roditelje čija su djeca u potrebi za podrškom, mjestom gdje će steći prijatelje i razvijati svoje talente. Novi prostor će im, kažu, omogućiti da s vremenom prošire kapacitet Arkine radionice i prihvate još osoba s intelektualnim teškoćama u svoje programe.

Ovu subotu kreće I. faza radova – rušenje pregradnog zida u nusprostoriji i izbacivanje šute. Za to nam trebaju jake muške snage

S obzirom na to da prostor koji su dobili na korištenje puno godina nije održavan i potrebna mu je renovacija i prilagodba za njihove aktivnosti, u Udruzi su pokrenuli akciju renovacije prostora u idućih nekoliko mjeseci. “Potrebna nam je pomoć volontera pri izvođenju električarskih, vodoinstalaterskih, zidarskih i keramičarskih radova te u građevinskom materijalu i opremi za prostor… Ako ste vi osoba koja ima umijeće u nekoj od ovih stvari imate vremena i volje pomoći, ili ste u mogućnosti donirati građevinski materijal ili opremu za prostor (sanitarije, namještaj), molimo Vas da nam se javite. Pomozite nam da što prije uselimo u novu radionicu!” poručili su iz Arke.

Nakon što su im se brojni volonteri javili, s radošću su izvijestili da projekt uređenja nove Arkine radionice u Ulici Vile Velebita ulazi u novu fazu, za koju također trebaju pomoć. Prenosimo njihovu molbu:

Zahvaljujući vašim javljanjima sa svih strana, u rekordnom roku riješili smo glavninu materijala i usluga koji su nam potrebni. Ganuti smo dobrotom vaših srdaca. Ovu subotu kreće I. faza radova – rušenje pregradnog zida u nusprostoriji i izbacivanje šute. Za to nam trebaju jake muške snage 💪💪😎 da izdvojite nekoliko sati i pomognete nam očistiti prostor kako bismo mogli krenuti dalje s uređenjem. Radovi su planirani početi u 9 sati, a završiti negdje oko 13 sati. Ako nam možete pomoći, molimo vas da nam se javite u inbox ili na telefon 099 6787 895 (Miron).

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja