Budi dio naše mreže

Cilj Hoda za život je svratiti pozornost na znanstvenu činjenicu koja potvrđuje da život čovjeka počinje začećem. Imamo društvenu odgovornost protiviti se prekidanju života nerođene djece i ideji da bi se drugima život prekidao putem eutanazije, poručuju iz inicijative Hod za život, obitelj i Hrvatsku.

/ hk

Geslo ovogodišnjeg Hoda za život glasi: “Za zaštitu svakog ljudskog života – bez diskriminacije!” Ove godine Hod će se održati u sedam hrvatskih gradova. Uz Osijek, Zagreb, Sisak, Split i Rijeku, po prvi puta pridružuju se još dva velika hrvatska grada, Slavonski Brod i Imotski. Većina Hodova održat će se u mjesecu svibnju i lipnju, dok će u drugim gradovima Hod za zaštitu svakog ljudskog života biti na jesen, poručili su iz inicijative Hod za život, obitelj i Hrvatsku.

Hod za život u Osijeku održat će se ove subote 15. svibnja, idući vikend 22. svibnja održat će se u Slavonskom Brodu i Imotskom, 29. svibnja za život će se hodati u Zagrebu, a 12. lipnja Hod za život bit će održan u Sisku.

Štitimo temeljno ljudsko pravo – pravo na život!

Cilj Hoda za život je svratiti pozornost na znanstvenu činjenicu koja potvrđuje da život čovjeka počinje začećem. Imamo društvenu odgovornost protiviti se prekidanju života nerođene djece i ideji da bi se drugima život prekidao putem eutanazije. Očekujemo od političara koji nas predstavljaju na lokalnoj i nacionalnoj razini da štite temeljno ljudsko pravo – pravo na život, poručili su iz Inicijative.

Svih ovih proteklih godina, od 2016., hodalo je više tisuća ljudi, miroljubivo, dostojanstveno u ozračju radosti, pjesme i veselja kako bi iznijeli svoj stav da je ljudski život najveća vrijednost! Objavljene fotografije su s prijašnjih Hodova za život iz cijele Hrvatske!

Hod za život / Foto: mladi.hbk.hr

Hod za život Zadar / Foto: Ines Grbić

Prvi nacionalni Hod za život u Osijeku / Foto: Davor Javorovic/ PIXSELL

Hod za život Zadar / Foto: Ines Grbić

Hod za život Zadar / Foto: Ines Grbić

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja