Budi dio naše mreže

Ključna riječ: hod-za-zivot

Zbog velikog broja sudionika "Hod za život" u Zagrebu odgođen za jesen

„Peti 'Hod za život, obitelj i Hrvatsku' se ipak neće održati ove subote 27. lipnja već ga pomičemo najesen“, rekla je Andreja Kotnik, koordinatorica Hoda za život u Zagrebu na konferenciji za medije. Istaknula je da se velik broj ljudi javio za sudjelovanje na Hodu za život, ali zbog situacije s naglim porastom broja zaraženih i sigurnosti drugih odlučili su ga odgoditi.

Biskup Košić s prvog "Hoda za život" poručio: Ponosan sam na Sisak i zahvalan volonterima na organizaciji

Pod geslom "Za zaštitu svakoga života bez diskriminacije" prvi put ove godine u Sisku održan je "Hod za život, obitelj i Hrvatsku" u subotu. Petstotinjak okupljenih građana hodalo je od Sisačkog robnog centra, šetnicom Slave Štrigla uz rijeku Kupu do paviljona na Šetnici Vladimira Nazora gdje je bio održan prigodan program. Na prvom "Hodu život" bio je i sisački biskup Vlado Košić.

FOTO/VIDEO Petstotinjak građana sudjelovalo na prvom "Hodu za život, obitelj i Hrvatsku" u Sisku!

Pod geslom "Za zaštitu svakoga života bez diskriminacije" prvi put ove godine u Sisku se održao "Hod za život, obitelj i Hrvatsku" u subotu. Petstotinjak okupljenih građana hodalo je od Sisačkog robnog centra, šetnicom Slave Štrigla uz rijeku Kupu do paviljona na Šetnici Vladimira Nazora gdje je bio održan prigodan program. Iz Siska su se javljali HKR-ovi reporteri Branimir Gubić i Jozo Lukić.

"Hod za život" i ove godine može biti još uspješniji - uz pomoć volontera!

“Hod za život, obitelj i Hrvatsku” u Zagrebu održat će se u subotu, 27. lipnja. Kako bi peti "Hod za život" u Zagrebu protekao što bolje, potrebni su volonteri. Koordinatorica "Hoda za život" u Zagrebu Andreja Kotnika u razgovoru za HKM istaknula je kako se pozivaju svi zainteresirani za volontiranje u zagrebačkom "Hodu za život" neka se jave organizatorima.

"Hod za život, obitelj i Hrvatsku" - svi zaslužuju život bez diskriminacije

Prvi "Hod za život, obitelj i Hrvatsku" u Sisku pod geslom "Za zaštitu svakoga života - bez diskriminacije!" održat će se u subotu 20. lipnja s početkom u 10 sati. U lipnju će se hod održati još u dva grada u Zagrebi i Rijeci, a najesen u ostalih pet gradova: Osijeku i Slavonskom Brodu te Splitu, Zadru i Imotskom. Riječ je o miroljubivom hodu građana, koji u radosti, pjesmi i veselju hodaju za zakonsku, društvenu i svaku drugu zaštitu života od začeća do prirodne smrti.

Hod za život u Zagrebu i Rijeci 27. lipnja

„Želimo sve obavijestiti da će se u subotu 27. lipnja 2020., održati 5. po redu Hod za život, obitelj i Hrvatsku, u Zagrebu, u specifičnim okolnostima nakon pandemije koronavirusa,“ rekla je Andreja Kotnik, koordinatorica Hoda za život u Zagrebu.

Hajdi Begović: Nikoga na ništa ne možemo prisiliti, ali možemo posvjedočiti vjeru svojim životom

"Svi mi prolazimo svoj neki put. Ja, kad sam se tek bila obratila, to je bilo ono baš pavlovsko obraćenje. Znači, imala sam potrebu svima živima govoriti oko sebe o tome i čuditi se 'kako ne vide da sam do sada bila u krivu' i 'kako ne vide tako očitog Isusa'." Poruka je ovo koju je Hajdi Begović, aktivistica, influenserica, članica Molitvene zajednice 'Srce Isusovo', uputila gostujući u HKR-ovoj emisiji 'Zašto vjerujem', ističući da je kao i toliki drugi, do otprilike prije šest godina, bila samo tradicionalna vjernica.

1 2 3 5
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja