Budi dio naše mreže

Ključna riječ: hod-za-zivot

Hod za život, obitelj i Hrvatsku održan u Rijeci

Hrvatska već sedmu godinu za redom miroljubivim hodom daje podršku nerođenima! Geslo ovogodišnjeg Hoda je: „Život je zakon!“ Hod za život, obitelj i Hrvatsku miroljubivi je hod građana koji u radosti i veselju već sedmu godinu za redom hodaju za zaštitu svakog ljudskog života od začeća do prirodne smrti.

Koordinator riječkog Hoda za život Ante Bekavac najavio ovaj događaj

Hod za život, obitelj i domovinu u Rijeci održat će se u subotu, 25. lipnja, a okupljanje sudionika bit će na riječkom Korzu. "Kada samo pogledate kroz povijest koliko su studenti napravili značajnih promjena bez kojih društvo ne bi bilo onakvo kakvo je danas, tako smo i mi pozvani napraviti isto kako bismo pridonijeli rastu i razvoju društva koje treba biti osjetljivo na svakog najugroženijeg i najosjetljivijeg pojedinca, a to je zasigurno nerođeno dijete. Tu je i obitelj današnjice u kojoj majke, očevi i dijete moraju biti jedno", istaknuo je koordinator Hoda za život u Rijeci, Ante Bekavac.

Priključi se i ti Hodu za život u Osijeku i Sisku

Kroz svibanj i lipanj 11 hrvatskih gradova kroz svoje ulice i trgove organizira "Hod za život, obitelj i Hrvatsku" pod zajedničkim geslom: "Život je zakon". Ove subote, 11. lipnja u taj miroljubivi hod i međunarodnu prolife inicijativu pozvani su Siščani i Osječani.

Hod za život, obitelj i Hrvatsku ove subote u Osijeku i Sisku

Hod za život, obitelj i Hrvatsku je miroljubivi hod građana koji u radosti i veselju već sedmu godinu za redom hodaju za zaštitu svakog ljudskog života od začeća do prirodne smrti. Ove subote hoda se u dva grada, u Sisku s početkom u 10:30 kod Sisačkog robnog centra te u Osijeku s početkom u 11 sati u Parku kralja Držislava (kod Školjke).

FOTOREPORTAŽA Pogledajte u kakvoj je atmosferi protekao Hod za život u Zadru i Pločama

Potaknuti ljubavlju prema nerođenom djetetu i njegovoj majci, okupljeni oko znanstvene činjenice da čovjekov život započinje začećem, okupljeni sudionici hodali su gradom uz pjesmu i veselje iskazujući solidarnost, poštovanje i ljubav prema nerođenom i rođenom djetetu, njegovoj majci, ocu, našim bakama i djedovima, za naše obitelji i domovinu Hrvatsku.

Hod za život u Imotskom održava se pod geslom "Život je zakon!"

U subotu, 21. svibnja, održava se drugi Hod za život, obitelj i Hrvatsku. Imoćani će se u subotu u 10:30 sati okupiti na Trgu dr. Franje Tuđmana pod geslom "Život je zakon!" Hodat će za zakonsku i svaku drugu zaštitu nerođenog djeteta, njegove majke, oca, cijele obitelji. Miroljubivim hodom kroz grad Imotski, opet će se radosno i uz pjesmu, poslati važna poruka da je svaki život važan. "U organizaciji 2. Hoda za život u Imotskom sudjeluje jako puno volontera. Svima njima zahvaljujemo, jer bez njihova nesebičnog rada, Hod za život ne bi bio ovakav veliki događaj", rekao je Ivan Galić, član organizacijskog tima Hoda za život Imotski.

Četvrto izdanje splitskog „Hoda za život“

Građanska inicijativa Hod za život Split najavila je u ponedjeljak četvrto izdanje splitskog „Hoda“, koji će se održati u subotu 21. svibnja. Okupljanje sudionika je u 10:00 na Rivi, a u 10:30 povorka će krenuti Zapadnom obalom prema parku Zvončac, gdje građane uz okrjepu očekuje prigodni program.

1 2 3 8
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja