Budi dio naše mreže

Ključna riječ: hod-za-zivot

Reakcija Hoda za život: Pokušaj platforme Možemo da zabrani sudjelovanje na Hodu za život je protuustavan i protuzakonit

Hod za život oglasio se priopćenjem u povodu objave pedijatra Darka Richtera na Facebooku da su ga iz platforme Možemo tražili tijekom izbora za ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak da ne istupa javno već da nastupe koordinira s glasnogovornikom iz Gradske uprave te da ne sudjeluje na javnim manifestacijama (kao primjer spomenut je Hod za život). Kako je istaknuo Richter, ponavljali su kako se dijametralno svjetonazorski razlikuju. Richter se povukao s mjesta ravnatelja bolnice nakon što ga je na tu funkciju izabralo Upravno vijeće bolnice.

U subotu Hod za život, obitelj i Hrvatsku u Sisku

„Ponosni smo i posebno nas veseli, što će se ove i godine, u subotu, 12. lipnja održati drugi po redu Hod za život, obitelj i Hrvatsku, u ovom potresom pogođenom gradu“, rekao je Boris Prpić, glavni koordinator Hoda za život u Sisku, na konferenciji za medije u utorak u Sisku.

Vandali skinuli zastave Hoda za život

Uoči Hoda za život koji će se ove subote 29. svibnja održati u Zagrebu, zastave Hoda za život skinute su s jarbola kod Nacionalne sveučilišne knjižnice, izvijestili su iz Hoda za život. Kako su istaknuli, ovo je već treća godinu za redom, od kad su izvješene, da su zastave Hoda za život vandalizirane.

Slavonski Brod miroljubivim hodom dao podršku nerođenima!

Ove godine, prvi put održan je Hod za život, obitelj i Hrvatsku u Slavonskom Brodu u subotu, 22. svibnja. Okupljeni sudionici hodali su gradom uz pjesmu i veselje, iskazujući solidarnost, poštovanje i ljubav prema nerođenom i rođenom djetetu, njegovoj majci, ocu, za naše bake i djedove, za naše obitelji Hrvatsku.

Hod za život prvi puta u Slavonskom Brodu

"Posebno nas veseli i ponosni smo da će se po prvi puta u našem gradu hodati za život, za nerođenu i rođenu djecu, majke, očeve, bake i djedove, za naše obitelji i Hrvatsku!" U subotu 22. svibnja 2021., održat će se prvi po redu Hod za život, obitelj i Hrvatsku, u Slavonskom Brodu“, rekao je Martin Martinović, koordinator Hoda za život u Slavonskom Brodu na konferenciji za medije.

Hod za život, obitelj i Hrvatsku prvi put u Slavonskom Brodu u subotu

Šesti nacionalni Hod za život, obitelj i Hrvatsku ove godine će se održati u sedam hrvatskih gradova u četiri različita termina tijekom svibnja i lipnja. Geslo ovogodišnjeg Hoda za život glasi: Za zaštitu svakog ljudskog života – bez diskriminacije! Hod za život prvi put će se održati u Slavonskom Brodu u subotu, 22. svibnja, a okupljanje je u 11 sati ispred Sportske dvorane Vijuš.

1 2 3 6
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja