Budi dio naše mreže

Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije u suradnji sa Hrvatskim katoličkim sveučilištem i Hrvatskom katoličkom mrežom pripremio je video poruku ohrabrenja za stradale u potresu na Banovini koji su postali korisnici stambenih modula Hrvatskog Caritasa.

/ im

Naime video poruka je postavljena na svaki televizijski uređaj u stambenim modulima Hrvatskog Caritasa sa željom da korisnike dočeka, pozdravi i zagrli brigom i ljubavlju svih donatora koji su zaključno sa 25. velječe  sudjelovali u Caritasovom projektu nabave privremenog smještaja za stradale u potresu.

“Istog trena krenuli smo vas zagrliti dobrotom, ljubavlju na djelu, poviti rane, nahraniti gledne, izgraditi krovove i zagrijati prostore”, jedna je od poruka u video.

Mons. Božo Radoš istaknuo je kako je potres porušio mnogo toga, ali porušio je nešto i dobro, a to su granice među ljudima.”Prvi naši susjedu su došli nama u pomoć sa jednom rijekom ljubavi i s velikm darom. Oni su željeli biti prisutni ovdje i nisu prestali biti prisutni sa svojim davanjem i darivanjem. Znamo da potres koji razdvaja zna i spojiti”, rekao je.

Pogledajte cijeli video:

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja