Budi dio naše mreže

Alan Hržica održao je veliki koncert moderne kršćanske glazbe u dvorani Doma sportova u subotu, 28. listopada. Posjetitelji su uživali u snažnom duhovnom iskustvu, slaveći Boga kroz molitvu i zvuke omiljenih duhovnih pjesama.

/ mk

Cijeli bend unio je u Zagreb posebnu atmosferu kakvu često prenose u gradove diljem Hrvatske i Europe. Nastupili su i posebni gosti među kojima su bili Ivan Džanko, Vanessa Mioč, grupa Amorose, Nina Badrić, pater Sebastian Šujević i “Molitvena zajednica Srce Isusovo“.

Jedan od vrhunaca večeri bio je trenutak kada je Alan, uz pratnju grupe “Amorose”, premijerno izveo njihovu zajedničku novu pjesmu koja je izazvala oduševljenje prisutnih. Sudeći po reakcijama, velika je mogućnost da imamo novu hit pjesmu na hrvatskoj glazbenoj kršćanskoj sceni. Uskoro bi ta pjesma trebala ugledati svijetlo dana.

Zanimljivo je istaknuti da su mnogi posjetitelji koncerta putovali iz raznih dijelova Europe – Austrije, Njemačke, Švicarske, Slovenije pa čak i iz daleke Francuske, samo kako bi bili dio ovog posebnog duhovnog događaja.

Foto: Albert Horvat

Foto: Albert Horvat

Foto: Albert Horvat

Foto: Albert Horvat

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja