Budi dio naše mreže

U ovim trenucima kada smo svi u svojim domovima, fizički odvojeni jedni od drugih, pozivamo vas da se svi zajedno nađemo na valovima HKR-a u zajedništvu s molitvom i slavljenjem Gospodina. Tko pjeva dvostruko moli, stoga molite s nama i molitve svojih srdaca kroz pjesmu prinesite Gospodinu.

/ dz

Upravo u ovim trenucima zajednica Božja pobjeda zajedno s mnogim slušateljima Hrvatskog katoličkog radija slavi Gospodina. Povežite svoja srca i u zajedništvu s nama molite Gospodina.

Gospodine, prepuštam Tebi da me vodiš u dubine Tvoje koje nikad nisam istražio. Predajem ti zidove koje sam podigla prema Tebi, zidove od straha predajem Ti, preobrazi moje srce. Daj da otvorim oči srca onako kako Ti želiš. Podigni moju vjeru sada, podigni je dok Ti pjevam.

Katolička karizmatska zajednica Božja pobjeda osnovana je 2007. godine u župi Duha Svetoga (Jarun/Zagreb). Danas broji oko 70 aktivnih članova i pod duhovnim vodstvom don Damira Stojića organizira molitvene susrete, seminare, večeri slavljenja Gospodina, animira duhovne obnove, a svaku zadnju subotu u mjesecu za mlade organizira klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom u crkvi Sveta Mati Slobode.

Večer slavljenja nije koncert, nego jedan od nekoliko molitveno-evangelizacijskih projekata zajednice gdje njeni članovi služe mladim ljudima kojima su poslani. “Želimo biti blizu ljudima u ovim trenucima makar na radio valovima i livestreamom na Facebook stranici Božje pobjede i Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija, doći u domove i obitelji  te dati ono što imamo – molitvu pohvale, slave i prošnje kroz pjesmu i zagovor. Zahvalni smo HKR-u na suradnji i vjerujemo da će mnogi biti s nama u tim trenucima”, naglasio je Petar Buljan.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja