Budi dio naše mreže

Dvanaesta generacija Programa za stjecanje kompetencija na Hrvatskom katoličkom sveučilištu upisana je u subotu, 12. listopada.

/ mp

Polaznike je u ime Hrvatskog katoličkog sveučilišta pozdravio voditelj Programa doc. dr. sc. Krunoslav Matešić. Docent Matešić, pozdravljajući polaznike, upoznao ih je s poviješću Hrvatskog katoličkog sveučilišta, predstavio im je Program i ishode učenja kao i nastavnike koji sudjeluju na izvođenju Programa, zahvalivši im što su izabrali Hrvatsko katoličko sveučilište između niza programa koji se izvode u Hrvatskoj na drugim sveučilištima.

„Kompetencije koje ćete steći ovim Programom nužne su za kvalitetno obavljanje poziva nastavnika. U sljedećih godinu dana vašeg obrazovanja, redovnih dolazaka na predavanja, ispunjavanja vaših obveza na našem Sveučilištu dobit ćete najrecentnija saznanja iz područja pedagogije, psihologije, didaktike i metodike, kao i iz niza izbornih predmete koji će vas usmjeriti u vašim područjima. Zajedno ćemo učiti i zajedno ćemo u budućnosti poučavati. Ulaskom u našu akademsku zajednicu pridružujete se stotinama nastavnika koji su polazili ovaj Program i svojim poučavanjem doprinose boljitku obrazovnog sustava u našoj Domovini“, rekao je docent Matešić polaznicima. 

Polaznicima programa pridružile su se i podršku dale Ana Haramina, asistentica s Odjela za psihologiju, i stručna suradnica u Službi za studentska pitanja Zrinka Serdarušić, prof.

Završetkom Programa za stjecanje kompetencija nastavnika polaznici stječu 60 ETCS bodova, kvalifikacije i kompetencije za rad u odgojno-obrazovnim ustanovama. 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja