Budi dio naše mreže

Udruga U ime obitelji pokrenula je novu platformu - e-Savjetovalište za osnaživanje roditelja u odgoju djece.

/ md

Platforma e-Savjetovalište zamišljena je i realizirana kao svojevrsni digitalni prostor – digitalno savjetovalište namijenjeno roditeljima, ali i onima koji se to tek spremaju postati – na kojemu će se okupljati, komunicirati, tražiti i davati savjete, informirati se, educirati se i jačati u roditeljstvu i odgajanju djece, izvijestili su iz Udruge.

Cilj platforme e-Savjetovalište je okupiti što više korisnika u interaktivnu zajednicu koja služi izgradnji svakog njezina člana. U ime obitelji smatra da su roditeljstvo i odgoj zahtjevni i odgovorni pozivi te su stoga podrška roditeljima i međusobna potpora iznimno važne, napose u današnjem društvu koje je usmjereno prema pojedincu.

Na platformi e-Savjetovalište prijavljeni korisnici moći će pronaći različite korisne sadržaje: članke, videomaterijale, forum, webinare, koji će ih motivirati te potaknuti da se aktivno uključe u rad platforme.

Također, u sklopu platforme dostupna je i posebna rubrika “Sve o knjigama” na kojoj roditelji i drugi korisnici mogu pronaći kvalitetne i stručne recenzije dječje literature, školskih lektira, preporuke knjiga za poklon te druge zanimljivosti iz svijeta dječje književnosti. Trenutačno je u rubrici “Sve o knjigama” objavljeno više od 250 recenzija knjiga. Simbolično, rubrika “Sve o knjigama” postaje dostupna široj javnosti upravo danas, 22. travnja, kada se obilježava Dan hrvatske knjige, u spomen na Marka Marulića koji je tog datuma 1501. godine dovršio Juditu – prvi ep na hrvatskom jeziku.

Platformi e-Savjetovalište i njezinim zanimljivim sadržajima roditelji i svi drugi zainteresirani mogu pristupati u bilo kojem trenutku, uz prethodnu registraciju putem obrasca.

Udruga U ime obitelji poziva sve roditelje i one koji se spremaju na roditeljstvo, kao i sve druge zainteresirane, da se prijave na platformu e-Savjetovalište te aktivno sudjeluju u njezinu širenju i izgradnji.

Podsjećamo, e-Savjetovalište dio je jedinstvene internetske tražilice e-Roditelj, koju je U ime obitelji pokrenula 2020. godine. Na njoj roditelji mogu saznati sve o financijskim i drugim potporama na koje imaju pravo povodom rođenja djeteta.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja