Budi dio naše mreže

Nedavno je p. Stjepan Ivan Horvat u objavi na svom Facebook profilu pozvao sve ljude dobre volje da pomognu Udruzi "Savao" skupiti potrebna novčana sredstva za nabavu kombija koji će uvelike olakšati djelovanje ovoj Udruzi koja se posvećuje brizi za potrebite.

/ mdj
U toj je objavi istaknuo kako broj volontera i onih koji im pomažu, ali isto tako i potrebitih konstantno raste. Do sada su se za prijevoz paketa i ostalih stvari snalazili s osobnim automobilima jer je više puta tjedno potrebno nešto prevesti, popraviti nešto u domovima štićenika ili ih jednostavno prevesti do nekog mjesta.

“Za takve situacije dobro bi im došao kombi za koji već imaju nešto sredstava, a nedostaje im još oko 20 tisuća eura”, istaknuo je tom prigodom.

Brzo prikupljanje sredstava

Svega nekoliko dana nakon objave i apela za pomoć, p. Stjepan je poručio kako je udruga prikupila potrebnih 20 000 eura.

“Hvala vam do Neba! Opet se pokazalo da kad se povežemo možemo puno više nego što mislimo! Hvala i našim medijima, Bitno.net, Hrvatski katolički radio, Radio Marija Hrvatska i Book hr koji su se odazvali ovom pozivu i medijski nam pomogli da se čuje za ovu akciju”, poručio je.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja