Budi dio naše mreže

Rektor Hrvatskoga katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić i pročelnica Odjela za psihologiju doc. dr. sc. Ljiljana Pačić-Turk susreli su se u srijedu, 27. siječnja s brončanim hrvatskim rukometašicama i studenticama druge godine diplomskog sveučilišnog studija Psihologije na HKS-u Larissom i Dorom Kalaus.

/ hjb

U srdačnom razgovoru Rektor je čestitao našim studenticama na osvojenom trećem mjestu na Europskome rukometnom prvenstvu u Danskoj te im poručio: “Vi ste pravi primjer kako je moguće povezati akademsku i rukometnu karijeru i biti izvrstan na oba polja. Izuzetno smo ponosni na vaš uspjeh. Navijali smo za vas od početka prvenstva, ali i tijekom studija pratili vaš studij i napredak. Na kraju ste svoga akademskog puta na našem Sveučilištu. Radujemo se obranama vaših magistarskih radova i zasigurno ćemo vas pratiti na vašem životnom putu i nakon diplome”, istaknuo je rektor Tanjić.

Sestre Kalaus s rektorom Tanjićem / foto: unicath.hr

Sestre Kalaus zahvalile su Rektoru na podršci koju su imale – i koju imaju – tijekom studija: “Da nismo imali status vrhunskog sportaša na Hrvatskome katoličkom sveučilištu, fleksibilnost za prisustvovanje predavanjima, seminarima i vježbama, mi ne bismo bile na natjecanju u Danskoj. Zahvalne smo za humanost i podršku koju nam je pokazala akademska zajednica HKS-a.”

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja