Budi dio naše mreže

"Ovo je autentičan komad kartona koji smo mi hrvatski branitelji iznijeli iz logora Mitrovica", napisao je Stipo Mlinarić Ćipe.

/ im

Vukovarski heroj, pripadnika Turbo voda, zatočenik srpskih i jugoslavenskih koncentracijskih logora Stipo Mlinarić na svojem Facebook profilu prisjetio se molitve sv. Antunu koju su on i njegovi prijatelji napisali u zatočeništvu.

“Ovo je autentičan komad kartona koji smo mi hrvatski branitelji iznijeli iz logora Mitrovica. Našu molitvu svetom Antunu smo napisali na kutiji od keksa. Dok smo brojali logoraške dane svoje molitve i vapaje upućivali smo svetom Antunu koji nas je čuvao. Spomenite se i u današnjim molitvama svih nas hrvatskih logoraša i branitelja. Sveti Antune moli za nas!”, napisao je Mlinarić.

Preporuka sv. Antunu

Spomeni se sveti Antune da si uvijek pomagao i tješio one koji su se tebi utjecali u svojim potrebama. S čvrstim pouzdanjem preporučujem se i ja tvom moćnom zagovoru kod Gospodina Boga. Ne odbij moju prošnju i svojim posredstvom kod Gospodina Boga isprosi mi milost da se što prije izbavim odavde ako je to dobro za moju dušu. Molim milost izlaska iz zatvora te pomoć u ovoj mojoj potrebi i nevolji.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja