Budi dio naše mreže

"Police naše samoposluge su prazne i uistinu nam je potrebna pomoć naših sugrađana iz Rijeke kako bismo mogli pomoći potrebitima", poručuju iz riječke socijalne samoposluge "Kruh sv. Elizabete" te pozivaju građane Rijeke da pomognu u opskrbi gotovom hranom i trajnim namirnicama.

/ hk

Nakon što su veliki trgovački centri zabranili prikupljanje hrane u svojim prostorima, police Socijalne samoposluge “Kruh sv. Elizabete” u Rijeci su prazne. Volonteri upozoravaju na činjenicu da će zbog toga mnogi sugrađani ostati bez hrane i higijenskih potrepština.

“Više nismo u mogućnosti organizirati prikupljanje hrane za naše potrebite sugrađane u tržnim centrima pa se vraćamo našim početcima”, poručuju iz Socijalne samoposluge.

Riječani su oduvijek pokazivali veliko srce za najpotrebnije!

Stoga će sutra, u petak 2. listopada, od 10 do 14 sati na riječkom Korzu prikupljati gotovu hranu i ostale trajne namirnice za potrebite građane, a osobito beskućnike, mjesečne korisnike, samce i druge korisnike koji su u potrebi. Riječani su oduvijek pokazivali veliko srce za najpotrebnije pa se tako iz Socijalne samoposluge nadaju velikom odazivu građana.

“Preko 1500 ljudi koristi pakete socijalne samoposluge. Njima taj paket pomaže da prebrode mjesec. Kada volontiramo u samoposluzi vidimo kolika je potreba ljudi. Dolaze zbog hrane, ali i zbog lijepe riječi, utjehe. Našim životom nastojimo posvjedočiti Gospodina što korisnike izrazito veseli, a mi bismo željeli da blagdane provedu uz bogatiji stol”, istaknuli su volonteri Socijalne samoposluge nedavno za Hrvatsku katoličku mrežu.

Foto: Facebook/ Socijalna Samoposluga “Kruh sv. Elizabete” – Rijeka

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja