Budi dio naše mreže

Prvu domovinsku duhovnu obnovu Bratovštine Marijanski zavjet za Domovinu u Međugorju od 2. do 5. travnja 2020. najavio je predsjednik Bratovštine Anđelko Đerek.

/ bg

Bratovština Marijanski zavjet za Domovinu poznata je po svome Zavjetnom hodočašću koje već pet godina prolazi cijelom Hrvatskom obuhvaćajući gotovo sva marijanska svetišta i stratišta Domovinskog rata. Bratovština okuplja veliki broj hrvatskih branitelja koji su voljni ulaziti u nove borbe za dostojanstvo čovjeka i domovine. Prva duhovna obnova Bratovštine održat će se u Međugorju od 2. do 5. travnja 2020., pod geslom: “Bog zovne čovjeka: Gdje si?” (Post 3, 9).

Predsjednik Bratovštine Marijanski zavjet za Domovinu Anđelko Đerek za Hrvatsku katoličku mrežu je rekao kako se nakon pet godina djelovanja pojavila potreba i interes da se održi domovinska duhovna obnova. Prva će se održati u Međugorju u trajanju od četiri dana. Predavači će biti p. Ivan Ike Mandurić, don Damir Stojić i fra Ante Vučković.

“Desetorica svećenika koji su hodali na Marijanskom zavjetu za Domovinu doći će također u Međugorje kako bi bili na raspolaganju za ispovijed i duhovne razgovore”, rekao je Đerek.

Iznio je informacije o troškovima smještaja i hrane za sve koji budu htjeli sudjelovati. “U cijenu od 500 kuna uključen je smještaj i hrana, a prijevoz iz Zagreba košta 300 kuna. Prijevoz će biti omogućen i iz drugih mjesta, ovisno o broju prijavljenih hodočasnika”.

Na duhovnu obnovu možete se prijaviti ovdje.

Pater Ike u kratkom videu poziva na prvu domovinsku duhovnu obnovu.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja