Budi dio naše mreže

Povodom Majčinog dana u Hrvatskoj, koji se slavi 10. svibnja, humanitarna organizacija Marijini obroci pokrenula je kampanju "Majci za ljubav", gdje možete u ime vaše majke donirati bolju budućnost za gladnu djecu diljem svijeta.

/ ps

“Čudesan rad majki od podupiratelja do volonterki koje u zemljama djelovanja pripremaju obroke svakog školskog
dana, u samom su srcu misije Marijinih obroka”, poručuju iz humanitarne organizacije, koja u najsiromašnijim zajednicama svijeta osigurava svakodnevni obrok na mjestu obrazovanja za preko milijun gladne djece.

Sudjelovanjem u kampanji “Majci za ljubav”, moći ćete u ime vaše majke donirati Marijinim obrocima kako bi omogućili bolju budućnost za gladnu djecu diljem svijeta, a vašoj majci ćete moći poslati darovnu čestitku kao znak pažnje.

Kampanja Marijinih obroka savršen je način da joj zahvalite za sav trud, a u isto vrijeme pomognete doprijeti do još više gladne djece u najsiromašnijim zemljama svijeta.

“Mnogi od nas u ovoj su situaciji odvojeni od svojih majki. Kampanja Marijinih obroka savršen je način da joj zahvalite za sav trud, a u isto vrijeme pomognete doprijeti do još više gladne djece u najsiromašnijim zemljama svijeta”, poručuju iz Marijinih obroka.

Darovnu čestitku možete pronaći na službenim stranicama Marijinih obroka. 

Prosječan trošak prehrane jednog djeteta Marijinim obrocima kroz cijelu školsku godinu iznosi 132 kune. Organizacija je nastala 2002., a danas hrani djecu diljem svijeta u obrazovnim ustanovama. Podružnica Marijinih obroka u Hrvatskoj pokrenuta je 2009., a danas zahvaljujući podupirateljima hrani preko 13 000 djece u 16 školskih kuhinja.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja