Budi dio naše mreže

Vjerojatno već sad maštaš o ljetu, odmoru, pauzi od učenja i ustaljene svakodnevice. Pa evo ti prilike da rezerviraš ljetovanje sa smještajem prvi red do mora, super ekipom i na mjestu gdje, kako svjedoče mnogi, ljetuje i Bog. Otvorene su prijave za SKAC i Magis modravsko ljeto, a mjesta su gotovo popunjena.

/ mk

Napominjemo da se prijaviti možeš do popunjenja mjesta na terminu koji želiš, a broj sudionika po terminu je ograničen jer nam je važno da se međusobno upoznamo, čujemo, vidimo, doživimo i podijelimo iskustva. Izaberi na kojem programu nam se želiš pridružiti i popuni na vrijeme prijavnicu, donosi skac.hr.

Pročitaj više o modravskom ljetu i prijavi se!

Modrave – Jednostavno ljeto

Iskusi jednostavnost života, daleko od buke grada, bez mobitela, televizije i svega onog što tako često odvraća od bitnog. U zajedništvu s 30-ak drugih mladih, u moru, suncu, radu i molitvi. Program se odvija u starom i skrivenom masliniku na rtu Ovanj (čitaj – iz kreveta skoro zakoračiš u more, a ima i hlada). Dođi i kušaj kako je zapravo malo potrebno za istinsku radost.

30.6. – 6.7. – Jednostavno ljeto MIX (15 do 28 god.) – 7 SLOBODNIH MJESTA

8.7. – 14.7.- Jednostavno ljeto za srednjoškolce (15 do 18 god.) – LISTA ČEKANJA

16.7. – 22.7. – Jednostavno ljeto za studente (18 do 28 god.) – LISTA ČEKANJA

Prijavnica za Jednostavno ljeto je OVDJE.

Modrave – Duhovne vježbe u šutnji

Ako se želiš pripremiti i potom skloniti u tišinu, tražiti i pustiti Boga još bliže sebi, urediti svoj život po Njegovom – prijavi se na duhovne vježbe u šutnji. Na Modravama te očekuje jednostavni dnevni ritam u tišini, prilika za intenzivnu osobnu molitvu i produbljivanje molitvenih iskustava kroz razgovore s pratiteljem.

24.7. – 1.8. Duhovne vježbe u šutnji I (18 do 35 god.) – LISTA ČEKANJA

12.8.- 20.8. Duhovne vježbe u šutnji II (18 do 35 god.) – 8 SLOBODNIH MJESTA

Prijavnica za duhovne vježbe u šutnji je OVDJE.

Magis CRO 2024. – Skoči u nepoznato

Magis CRO je malo drugačiji program za mlade koji se sastoji od dva dijela. Prvi dio je eksperiment ili tvoja prilika da uđeš u jedno novo iskustvo i izađeš iz vlastite sigurne zone, a traje 5 dana. Ove godine možeš pisati ikone, istražiti ljepote Jadrana na biciklu, živjeti na Modravama ili (g)raditi u Kravarskom (za one kojima je ipak kopno draže). Drugi dio programa je dvodnevni zajednički susret na Modravama na kojem se okupljaju sudionici svih eksperimenata koji se u istom terminu odvijaju na više lokacija u Hrvatskoj. Nećemo ti odati previše detalja, skoči u nepoznato. Prijavi se i guštaj s nama!

3.8. – 10.8. – MAGIS CRO (18-35 god.)

  • Magis Modrave – 1 SLOBODNO MJESTO 
  • Kajaci na Modravama – 4 SLOBODNA MJESTA 
  • Ikonopis – POPUNJENO
  • Bicikliranje – POPUNJENO
  • Dječji kamp Drage – POPUNJENO

Prijavnica za Magis CRO je OVDJE.

Modrave su najdugovječniji program za mlade u Hrvatskoj. Dođi i otkrij zašto se 21. godinu za redom traži mjesto modravsko ljeto. Za sva pitanja piši u inbox ili na bilo koji od mailova navedenih u prijavnicama.

P.S. Ljetovanje na Modravama možeš i pokloniti drugome! Ako tražiš drugačiji poklon za rođendan, krizmu ili iz čiste ljubavi, poklon bon za modravsko ljeto 2024. pravi je izbor za tebe. Javi se na modrave@skac.hr za sve detalje.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja